Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijavljen policiji

Drski lopov na ulici s vrata strgnuo lančiće vrijedne 20.000 kuna

lančić
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL, ilustracija
26.05.2015.
u 11:01

Žrtva je jučer oko 16 sati hodala Ulicom Kerestinečkih žrtava kada joj je s leđa prišao nepoznati muškarac i s vrata strgnuo nakit

Nekoliko lančića vrijednih gotovo 20.000 kuna drski lopov na ulici je strgnuo s vrata M. F. (61). Žrtva je jučer oko 16 sati hodala Ulicom Kerestinečkih žrtava  kada joj je s leđa prišao nepoznati muškarac i s vrata strgnuo nakit.

Nakon toga pobjegao je, a M. F. krađu je odmah prijavila policiji.

>> Pljačkašima grobova prijeti više od osam godina zatvora

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
11:43 26.05.2015.

Svatko normalan osuđuje krađu, ali paradiranje po ulici sa zlatnim lancima oko vrata je u najmanju ruku bezobrazno i izazivački.

Avatar jutarnji listovi
jutarnji listovi
12:00 26.05.2015.

Imala zlatne lance oko vrata.

GO
Gornjašica
17:39 27.05.2015.

Ljudi kopaju po kontenjerima da nađu nešto da prežive ,a gospa se nakitila kao božićnji bor...EH eto joj sada..Čovjek je samo skinuo nakit i kićanke..he he

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije