Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okraden na plaži

Dok se kupao, ostao bez torbice s dokumentima, mobitelom i novcem

rijeka plaža
Goran Kovačić/Pixsell
30.08.2014.
u 12:07

Sumnja se da je lopov iskoristio njegovu nepažnju, te dok je 62-godišnjak bio u moru, ukrao mu je torbicu s dragocjenostima

Bez torbice, s novcem, dokumentima i mobitelom u petak je ostao državljanin BiH (62). Kako je priopćila splitska policija, lopov ga je okrao dok se kupao na plaži u Brelima. Sumnja se da je lopov iskoristio njegovu nepažnju, te dok je 62-godišnjak bio u moru, ukrao mu je torbicu s dragocjenostima.

Šteta je 9000 kuna.

>> Na dva dijela grada istovjetne krađe - na stubištima presreli starice i otrgnuli im nakit

Ključne riječi

Komentara 3

HL
hlibit
18:42 30.08.2014.

...pa nemre uvek bosanac krasti

PO
poly
14:39 30.08.2014.

pa tko još nosi novce i dokumente na plazu?

IS
istri
16:02 30.08.2014.

trebao je napisati cedulju i ostaviti je na torbu,----torba je prazna, barem bi imali napisanu potvrdu sto mislimo o njemu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije