Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastavljena potraga

U Savi traže ženu koja je djeci ostavila pismo i potom nestala

sava
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/19
28.08.2014.
u 11:00

Navodno je nesretna žena bolovala od karcinoma, a vozila je automobil koji prema opisu odgovara onome koji je sletio u rijeku

Oproštajno pismo ostavila je kćerima. A SMS-om najbližima najavila svoje namjere. Nitko nije ni pomislio da bi se najgore moglo obistiniti dok sve medije nije preplavila vijest – automobil fiat punto sletio u Savu. A baš takav automobil, prema riječima onih koji su je poznavali, vozila je nesretna 44-godišnja Z. M. Doznajemo kako su očevici, koji su vidjeli slijetanje automobila u Savu rekli da su prozori bili spušteni. Z. M. je navodno bolovala od karcinoma i već ranije imala suicidalne namjere.

Nestanak prijavio brat

Njen nestanak prijavio je u utorak brat u policijskoj postaji u Dubravi. A upravo je obitelji i najteže dok potraga, u kojoj sudjeluju policajci, vatrogasci, GSS-ovci i ronioci ulazi u svoj treći dan. Oko 17 sati spasioci su pronašli danas olupinu na lijevoj obali nekoliko stotina metara nizvodno od Mosta mladosti. Na lokaciju su došla dva vatrogasna kamiona s kranovima koje su uz pomoć ronilaca pričvrstili za potonulo vozilo. Tada je već padao mrak, spustila se jaka kiša i unatoč naporima olupinu nisu izvukli. Stoga su u 20.30 sati službe spašavanja odustale od daljnjih pokušaja i potraga se nastavlja danas. Neslužbeno smo doznali da olupina koja se izvlačila ipak nije bila ta zbog koje se organizirala potraga.

– Nažalost, nemamo novih informacija. Nagađanja kako je vozilo potonulo 200-tinjak metara nizvodno od mjesta nesreće bila su pogrešna. Potraga još traje – šturo su nam rekli policijski službenici koje smo zatekli jučer na savskom nasipu na čijem su nižem dijelu zagradili prilaz zbog proširenja područja pretrage. Ne znamo ništa...

Na terenu su bili i dodatni policijski službenici, vatrogasci i Gorska služba spašavanja s dva jet skija kojima su htjeli brže obuhvatiti područje potrage proširene na dva i pol kilometra.

Policajci su postavljeni po punktovima niz obalu rijeke, ništa ne prepuštajući slučaju, a posljednja patrola postavljena je kod toplane gdje bi automobil, ako ga je rijeka tako daleko odnijela, zapeo na brani i kamenju.

– I dalje ne znamo ništa. Ronimo, tražimo... Moramo doslovno opipavati prostor oko sebe. Ne znamo što bismo više rekli – odgovorili su nam članovi Gorske službe spašavanja nakon još jednog u nizu bezuspješnog istraživanja pod vodom.

>>Prekinuli potragu u Savi, još nisu pronašli nestali Fiat

>>Auto sletio u Savu, i GSS se uključio u potragu

Komentara 16

PA
papillonesprit
23:17 27.08.2014.

Koliko ste platili za ovu informaciju i koja službena osoba vam je to dala ? Na zamolbu obitelji bilo je da se informacije ne šire dalje , a kao javni list , nemate obzira prema ovakvim slučajevima ? Osim akoko su u pitanju vaše guzice ? Stvarno ste smeće koje živi na tuđoj nesreći :( Prodane duše koje bi trebale raditi u službi naroda kao čuvari zakona , pa do vas koji bi trebali paziti sa informacijama da ne povrijedite tugujuću obitelj . SRAMITE SE !!!

MM
mmarin7053
23:22 27.08.2014.

Ne kuzim kako pored danasnje tehnike nemog nac auto u tako uskom koritu,probajte razapet mrezu sa utezima na dnu i vuc uzvodno sa dvije jace brodice i sigurno cete naletit na nesto dajte malo truda i inprovizacije ako nema tehnike...bas mi je zao :(

BS
bravo_sammir
04:55 28.08.2014.

Jadna zena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije