Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nagodio se

Dobio šest godina jer je majku izbo nožem

uhićenje
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
22.07.2014.
u 17:27

M. G. (36) bio je smanjeno ubrojiv pa mu je izrečena i mjera obveznog psihijatrijskog liječenja

M. G. (36) priznao je krivnju i nagodio se s tužiteljstvom te je osuđen na šest godina zatvora zbog ubojstva majke J. G. (63) u veljači u stanu na zagrebačkoj Savici. Odlučilo je tako optužno vijeće zagrebačkog Županijskog suda, a kako M.G. ima ozbiljnih psihičkih problema te je bio smanjeno ubrojiv, izrečena mu je i mjera obveznog psihijatrijskog liječenja.

Prema optužnici, M. G. koji je živio s majkom, nesretnu je ženu 5. veljače izbo nožem, a ubojstvu je prethodila svađa između njih dvoje. Ubo ju je više puta u leđa, a nakon što je J. G. preminula, on je ostao sjediti pokraj njezina tijela. Prekrivena krvlju i psihički odsutnog, pokraj majčina mrtvog tijela sljedeći ga je dan našao brat, koji se zabrinuo jer mu se majka nije javljala na telefon.

>>Nakon kratke svađe, sin ubio majku pa skočio s prozora visine četiri metra

Komentara 2

Avatar TvojUjko
TvojUjko
17:35 22.07.2014.

.....ima ozbiljnih psihičkih problema..... _________ I takvog nakon 4-6 godina vraćamo u naše društvo...Kada majku želi ubiti što će onda raditi nepoznatom, a najteže je prvi put...

KO
kompjuter
17:55 22.07.2014.

ovom ili ovoj ko je dosudio ovih mizernih godina za zločin trebalo bi joj se desiti isto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije