Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident u školi

Djevojčici iz solinske škole oko nije ozlijeđeno, vjeruje se u oporavak

djevojčica,nesreća,kišobran,Solin
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/5
28.11.2014.
u 13:46

Djevojčicu je kolega iz razreda u srijedu ujutro, na malom odmoru udario kišobranom nakon čega je ona udarila glavom u ormar i bez svijesti se srušila na pod

- Stanje naše učenice je donekle bolje. Oko nije ozlijeđeno, što je odlična vijest. Druge povrede su posljedica pada i koliko znam, uskoro će se napraviti dubinska snimanja. Sve ovo je vrlo ohrabrujuće i zaista vjerujemo da će se oporaviti – kazao je Đuro Baloević, ravnatelj Osnovne škole Vjekoslava Paraća u Solinu gdje je u srijedu stradala djevojčica (7), javljaju 24 sata.

- Djevojčici je stanje stabilno, točnije životne funkcije su stabilne. Narednih dana tim liječnika obavit će potrebne pretrage, a nakon nalaza i snimki konzilij će odlučiti o daljnjim koracima, odnosno laganom buđenju iz inducirane kome – kazao nam je dr. Marijan Saraga, pročelnik Klinike za dječje bolesti. 

Djevojčicu je kolega iz razreda u srijedu ujutro, na malom odmoru udario kišobranom nakon čega je ona udarila glavom u ormar i bez svijesti se srušila na pod. Dječak, kako nam je kazao ravnatelj, ni danas nije na nastavi.

- On je upućen na individualnu psihološku pomoć. Naše društvo je tako da u svakom slučaju traži krivca, ali ovog dječaka moramo zaštititi jer on je dijete koje ne može razmišljati o eventualnim posljedicama igre – objašnjava Baloević nadajući se kako se svi uspješno prebroditi traumu. 

>> Curica stradala u školi i dalje u komi, mama joj priča uz postelju

>> Dječje naguravanje završilo tragedijom: 'Ovako nešto sve nas je šokiralo'

Komentara 5

Avatar dmitarX
dmitarX
15:32 28.11.2014.

a prvo joj je lumbrela bila zabijena u oko? koje su to novinarske šeme?

LA
larala
19:21 28.11.2014.

hvala Bogu!

IR
ira8
16:09 28.11.2014.

ovo definitivno nije bilo slucajno a nije ni igra! Napasti sa kisobranom curicu da odleti u zid je skolsko nasilje koristeci kisobran kao orudje. Imam djete u kanadskoj skoli i nedavno je bio slucaj da je djecak od 8god uboo drugog djecaka u ruku sa olovkom i napravio mu malu rupicu ... suspeniram je bio na dva tjedna ... i to nije igra,nije slucajno.... Moje misli i molitve su sa djevojcicom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije