Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAVNI TAJNIK ZAGORSKE STRANKE

'Izletio mi je pred sina (12) i počeo vikati da će ga zaklati'

Ćuk
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL
26.04.2017.
u 10:52

Ćuk je sve objavio na svojem Facebook profilu i upitao je Facebook prijatelje je li u ovakvom slučaju bolje uzeti pravdu u svoje ruke

Dvanaestogodišnjeg sina Višeslava Ćuka iz Marije Bistrice, primariusa otorinolaringologa Opće bolnice Zabok i Bolnice hrvatskih veterana, glavnog tajnika Zagorske stranke, jedan je stariji muškarac jučer presreo na putu iz škole i prijetio mu da će ga zaklati nožem, piše zagorje.com.

Ćuk je sve objavio na svojem Facebook profilu i upitao je prijatelje je li u ovakvom slučaju bolje uzeti pravdu u svoje ruke, ili čekati institucije da odrade svoj posao.

-Moj sin je išao iz škole i ispred kafića Wizard u Kolodvorskoj ulici taj čovjek je izletio pred njega, zaustavio ga, počeo vikati da će ga zaklati, a imao je u ruci neki alat, neki nož. Pred kafićem je bilo nekoliko ljudi, a došao je i njegov sin, primili su ga i moj sin je tad pobjegao. Došla je potom i policija i ne znam što je dalje bilo. Srećom, mog sina nije povrijedio, jer je na vrijeme pobjegao, ali dijete je u šoku, plakao je i tresao se – za zagorski.com je ispričao Ćuk.

Inače, Višeslav Ćuk već dugi niz godina aktivni je zagorski političar. Svojevremeno je kao potpredsjednik Zagorske demokratske stranke bio i predsjednik Županijske skupštine Krapinsko – zagorske županije. 

Naknadno je, nakon raskola u ZDS-u, prešao u tada novoosnovanu Zagorsku stranku, jedno kratko vrijeme bio je u stranci Milana Bandića, da bi sada kao glavni tajnik Zagorske stranke bio kandidat za zamjenika načelnika Općine Marija Bistrica.

-Čovjek koji je napao mog sina nekad se bavio politikom, zajedno smo bili u Zagorskoj demokratskoj stranci, prije desetak godina bio je normalan, ali izgleda da ga je piće upropastilo – rekao je Ćuk te dodao da ne isključuje mogućnost da je uzrok napada na njegovo dijete upravo politika, iako, kaže, njegova obitelj imala je svojevremeno i poslovne nesuglasice s napadačem.

-On je bio poslovođa u tvrtci moje punice i tamo je pronevjerio oko milijun kuna i osuđen je na Županijskom sudu u Zlataru. No, od te osude je prošlo puno vremena i ne vjerujem da bi to sad bio povod za ovaj napad. Ne znam što ga je jučer uhvatilo – rekao je.

U Policijskoj upravi Krapinsko – zagorskoj rekli su kako o ovom slučaju ne mogu davati nikake izjave ni komentare, obzirom da je riječ o maloljetnoj osobi.

>> Krešimir Bubalo, bivši gradonačelnik Osijeka, pretučen u Zagrebu

>> Premlaćen bivši načelnik Galovca - svađa kulminirala oko groblja

Ključne riječi

Komentara 3

AN
anticenzura
11:09 26.04.2017.

Je li ovo napadac na fotki ili primarijus otac djeteta?

AC
actros
18:22 26.04.2017.

rijesavanje privatnih,poslovnih,politickih problema, preko vecernjeg lista !!

KL
Klicko
19:58 27.04.2017.

Ovo je krsenje novinarskog kodeksa... objavljujete imena i informacije od samo jedne osobe koja daje lazne iskaze bez ikakvih dokaza i svjedoka... doticni g. je dobro poznat svojim sumjestanima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije