Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA U MEĐIMURJU

Dječak (14) tijekom igre sam sebe ustrijelio u trbuh

nesreća, policija
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/ilustracija
29.08.2016.
u 14:19

Igra improviziranom drvenom napravom u međimurskom selu Kuršancu umalo je završila kobno.

U subotu oko 20 sati djeca su se igrala na polju drvenom napravom u koju je 14-godišnjak stavio metak. Okrenuo je cijev prema sebi i kad je udario po čahuri, došlo je do ispaljivanja i metak ga je pogodio u trbuh, nanijevši mu tešku ozljedu.

Prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec. Policija će o tom nesretnom događaju izvijestiti Državno odjetništvo, a upućen je i apel roditeljima da pripaze na to gdje čuvaju oružje i streljivo, te da ilegalno oružje bez sankcija predaju policiji.

Ključne riječi

Komentara 2

JO
jono
22:32 29.08.2016.

Tako smo već jednom nasjeli, predali pa kad je trebalo svi znamo što je bilo.Ljudi oružje ne predajte nego nabavite još i dosta metaka bombi i svega čim se braniti možete sve će trebati ito uskoro samo dobro sakrite i nikom ne pokazivajte i ne govorite ništa.Ja sam svoje predao a sad mi je žao.

GO
goran2hr
11:14 31.08.2016.

Trebalo bi u škole ponovno uvesti (depolitiziranu) ONO. Oko nas su još uvijek posijane mine, a svjedoci smo čudnovate političke situacije koja se komplicira, te prijetnje prirodnih katastrofa. Tako da ne bi bilo loše da mladi nešto nauče, za zlu ne trebalo. Za ovakav "poduhvat" (samoranjavanje iz članka) stvarno treba biti totalni neznalica (da ne upotrijebim težu riječ). Okrenuti cijev prema sebi i udarati po čahuri??!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije