Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPRAVOMOĆNO

Dobio 3 godine zatvora jer je nožem prijetio maloljetniku: 'Dužan si mi 1230 kuna zbog trave!'

napad nožem
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
02.12.2016.
u 18:33

Tvrdio je da ga je prijatelj M.Š. orobio te na koncu izvadio nožić, njime zaprijetio M.Š. i prisilio ga da mu preda novac i mobitel

– Znam tko si ti. Dužan si mi 1230 kuna zbog trave! – riječi su koje je prema optužnici izgovorio Denis Perić (27) maloljetnom M.Š. prije no što ga je orobio, prijeteći mu preklopnim nožićem.

Zbog tog razbojstva, koje se zbilo 11. prosinca 2015. oko 19.30, Perić je na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno osuđen na tri godine zatvora. Prema optužnici, Perić se te večeri vozio tramvajem broj 6, kada je vidio M.Š. Nisu se poznavali otprije, no Perić je izašao za M.Š. iz tramvaja, prišao mu te rekao da ga poznaje, da ga prati, zna u koju školu ide i gdje stanuje. Tvrdio je da ga je prijatelj M.Š. orobio te na koncu izvadio nožić, njime zaprijetio M.Š. i prisilio ga da mu preda novac i mobitel.

>> Prijeteći nožem orobio trgovine i pekarnicu

>> Maloljetnik trgovcu prijetio nožem pa mu oteo par stotina kuna

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
22:58 02.12.2016.

koliko samo kriminala u ovoj državi ima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije