Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eksplozija i ubojstvo

Dan nakon strašnog zločina u Karlovcu: Stanari čiste dvorište i stanove, sve je uništeno

eksplozija karlovac
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/10
13.10.2016.
u 15:33

Nakon eksplozije u stanu je pronađen onesviješteni muškarac dok je u drugoj prostoriji pronađeno mrtvo tijelo žene

Karlovačka policija potvrdila je danas da je u jučerašnjoj eksploziji u stanu u karlovačkom naselju Zvijezda prethodilo ubojstvo 64-godišnje žene u tome stanu. Eksplozija se dogodila jučer oko 14.15 sati, a u prostoriji stana, gdje je došlo do eksplozije, pronađen je onesviješteni 49-godišnji muškarac, dok je u drugoj prostoriji pronađeno mrtvo tijelo 64-godišnje žene.

 Očevidom koji je uslijedio nakon gašenja vatre prouzročene eksplozijom utvrđeno je da je žena usmrćena hladnim oružjem, navode iz policije, a prema neslužbenim informacijama riječ je o sjekiri.

Očevid je nastavljen

Ozlijeđeni muškarac prevezen je u karlovačku Opću bolnicu gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede opasne po život, nastale u eksploziji. Ravnatelj bolnice dr. Ervin Jančić izjavio je jutros Hini da je pacijent je živ, ali "pod sveobuhvatnim mjerama intenzivnog liječenja".

Na mjestu događaja očevidom je rukovodila zamjenica županijske državne odvjetnice u Karlovcu, a danas se s ciljem utvrđivanja svih okolnosti očevid nastavio uz nazočnost vještaka iz Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ iz Zagreba.

Stanari na adresi gdje se dogodila eksplozija i ubojstvo čiste dvorište i svoje stanove. Šteta se tek treba utvrditi.

Stradali su bračni par Bajac, doznaje se. Zapovjednik Županijske vatrogasne zajednice Goran Franković potvrdio je Hini da su, osim stana obitelji Bajac, uništeni krovište i strop, a velika je šteta i na nekoliko ostalih stanova u toj stoljetnoj katnici iz djela grada pod zaštitom konzervatora.

> > Sjekirom ubio suprugu pa plinom dignuo kuću u zrak: 'Svi smo izletjeli van. Vidjeli smo dim i vatru. Strašno!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije