Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod Fažane

Član posade broda 'Brijonka' pao u more i utopio se

utopljenik,utopio se, more
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
23.09.2014.
u 11:22

Utopljenik je izvučen iz mora nakon dvadesetak minuta. Više ga je osoba pokušalo reanimirati do dolaska Hitne medicinske pomoći iz Fažane u luku Veli Brijun

Član posade broda ''Brijonka'' L.P. (rođen 1961. godine) sinoć je pao s broda koji plovi od Fažane do Velog Brijuna i utopio se.

Prema izvještaju pulske Kapetanije nesreća se dogodila u 23.15 sati, javlja Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture.

Odmah po padu u more posada broda izvukla je iz mora, a kako nije davao znakove života započeli su postupak reanimacije, o čemu su obavijestili Hitnu medicinsku pomoć, dak su ih djelatnici Kapetanije istovremeno uputili ploviti prema luci Fažana, kamo su ubrzo pristali i gdje su unesrećenoga prihvatili u daljnje medicinsko postupanje djelatnici Hitne medicinske pomoći. Nažalost, unesrećeni član posade preminuo je u 0.45 sati.

O nesreći je obaviještena Pomorska policija i Županijsko državno odvjetništvo Pula koji provode istražne radnje o uzrocima i okolnostima ove nesreće.

>>Nakon 17 dana potrage u Muri pronašli tijelo skelara

>>Lonja uzela još jedan život: Tijelo pronašao član obitelji
 

Komentara 1

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
10:08 23.09.2014.

. ..Made in-Hrvatska u TUĐEM RATU protiv Muslimana. ..P.S.Hrvatska je oduvjek bila na strani jačeg u početku a na kraju je uvijek bio krah poput Austrougarske,Kraljevine Jugoslavije,Treći Njemački rajh,SFRY,Današnja Nacistička Europa Njemačkog četvrtog rajha i NATO"pakta"-AA već vidimo ponovo KRAH sa Muslimanima&Co. ..E=mc2. ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije