Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anamarija Zović

Četverogodišnja djevojčica koja je sinoć nestala pronađena 5 kilometara od kuće

policija ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL, ilustracija
02.09.2015.
u 08:20

Istarska policija objavila je kako je Anamarija visoka oko 100 cm, ima smeđu valovitu kosu (do uha) i plave oči, a u trenutku nestanka bila je odjevena u sivu majicu s ružičastim ponijem, zelene kratke hlačice, a na nogama je imala ljubičaste kroksice

Četverogodišnja Anamarija Zović koja je sinoć nestala iz dvorišta obiteljske kuće u mjestu Lukeži na području općine Pićan u Istri, pronađena je 5 kilometara dalje kod Gračišća, javljaju 24 sata.

Kako piše Glas Istre, djevojčicu je pronašao član DVD-a.

Istarska policija objavila je kako je Anamarija visoka oko 100 cm, ima smeđu valovitu kosu (do uha) i plave oči, a u trenutku nestanka bila je odjevena u sivu majicu s ružičastim ponijem, zelene kratke hlačice, a na nogama je imala ljubičaste kroksice. 

Ona je 1. rujna oko 19 sati šetala sa psićem i od tada joj se gubi svaki trag. U potrazi za djevojčicom bilo je angažirano stotinjak mještana, vatrogasci, pripadnici GSS-a te policija.

>> Nestalo 7 osoba - jeste li ih vidjeli?

Komentara 22

DU
Deleted user
08:35 02.09.2015.

...draže mi je pročitati ovo sa sretnim završetkom, nego o tome di se nalazi Milanović, Mesić, Josipović ili Puhovski! Kad bi se barem oni izgubili u šumi? A zalutali su odavno.

DU
Deleted user
09:06 02.09.2015.

Dobro, dijete se izgubilo ali bitnije je gdje je mali slatki psić, jer je i on pronađen i da li je pod stresom?

Avatar sjena_vjetra
sjena_vjetra
08:42 02.09.2015.

Bome se dijete našetalo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije