Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI MASAKR U AMERICI

Troje mrtvih i dvoje ranjenih u pucnjavi u shopping centru

pucnjava u shopping centru
Foto: Reuters
1/3
24.09.2016.
u 09:00

Jedan od osumnjičenih za napad opisan je kao latinoamerički muškarac odjeven u sivo

Tri su osobe ubijene i dvije ranjene u petak navečer u pucnjavi u shopping centru na sjeverozapadu SAD-a u saveznoj državi Washington u kojoj vlasti tragaju za počiniteljem napada, prenose mediji.

Vlasti su prvo objavile na društvenim mrežama da su ubijene četiri osobe u napadu koji se zbio oko 19 sati u shopping centru Cascade Mall u Burlingtonu, 105 kilometara sjeverno od Seattlea.

Mediji među kojima i ABC News kasnije su prenijeli da su ubijene tri a ne četiri osobe. Ubijene su tri žene, jedan je muškarac životno ugrožen a jedna je žena pretrpjela ozljede koje nisu opasne po život, objavio je glasnogovornik policije Mark Francis za ABC.

 Prema lokalnim medijima zbog pucnjave je otkazana nogometna utakmica u obližnjoj srednjoj školi i svi su evakuirani.

Francis je objavio na Twitteru da policija traga za napadačem kojeg opisuje kao latinoameričkog muškarca odjevenog u sivo i koji je zadnji puta viđen dok je hodao prema obližnjem autoputu.

"Tragedija je večeras pogodila Washington. Naša su srca u Burlingtonu", objavio je na Twitteru guverner Washingtona Jay Inslee.

Do pucnjave je došlo manje od tjedan dana nakon što je muškarac izbo devet osoba u shopping centru u središtu Minnesote prije nego što je ustrijeljen. FBI taj napad istražuje kao moguće terorističko djelo.

Prema televizijskoj kući NBC News washingtonska policija za sada ne smatra da se radi o terorističkom činu u Burlingtonu.

>> Policija ubije pet ljudi u dva dana

 

Komentara 1

Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
11:56 24.09.2016.

sa našim fimi medijama, udbom i mostarom, vijesti dolaze kasno ako uopće i dođu i tako se indoktriniraju glasači jer se vijesti ili sortitraju zbog sustava diktature kao u komunizmu ili kupljene diplome i posao preko nepotizma ne shvaćaju važnost vijesti - ovo je završeno, niti cnn nema breaking news - to je bila vijest u 6 ujutro. do 8 sati nitko više o tome ne priča. u ostalim vijestima koje niu stigle do velikog trgovišća su: 1) kineski satelit koji je trebao biti svemirska stanica - a uprizoren u sci fi filmu sa sandrom bullock će se srušiti na zemlju 2) znanstvenici su stvorili akustični hologram koji muzikom pomiče objekte 3) brad pit je možda zlostavljao svoju djecu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije