Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susjedi žrtava

'Bili su prekrasna obitelj, na praznike su uvijek išli automobilom'

nesreća,sudar,Slano
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/6
01.08.2014.
u 22:56

Stanje Merite Isufi je stabilno te se oporavlja u bolnici u Dubrovniku. Životno ugrožen nije ni dječačić (8) koji je operiran u Splitu

Dan nakon nesreće kod Dubrovnika u kojoj su poginuli Britanac Erion Isufi (37) i njegovo dvoje djece, a ozlijeđeni su njegova supruga Merita (34) i treće dijete, britanski mediji izvijestili su o nesreći, a The Guardian je upozorio i na opasne lokalne ceste.

Stanje Merite Isufi je stabilno te se oporavlja u bolnici u Dubrovniku. Životno ugrožen nije ni dječačić (8) koji je operiran u Splitu. Obitelj je u trenutku nesreće putovala iz Londona u Albaniju.

Susjedi obitelji Isufi za London Evening Standard izjavili su kako je riječ o 'predivnoj obitelji' koja je na ljetovanje uvijek putovala automobilom.

 - Upoznati smo s detaljima nesreće u Dubrovniku i u kontaktu smo s lokalnim vlastima, poručili su britanske vlasti.

>>U nesreći kod Dubrovnika poginuli otac i dvoje djece

Komentara 11

DU
Deleted user
20:43 01.08.2014.

Lijepo je sto je "The Guardian" objavio da su lokalne ceste u nas opasne. To sto je ovaj s autom punom familije preticao u zavoju preko pune crte, pa se zabio u kamion, i vozio, sudeci prema unistenom autu debeloo prebrzo, nikom nista. Kod njih je i na autocestama ogranicenje brzine 90 km/h, pa se gospon mislio malo profurati po balkanu u bemburi. Ne daj boze da bi podanik kraljice bio kriv za nesto. Uvijek je odgovornost na drugima. E, pa 'ko j..., taj n...!

AT
Atanazije
00:11 02.08.2014.

Ljudi su Albanci i išli su doma... Guardian piše gluposti, a i komentari tipa - rupe na cestama u Češkoj (sve je to ista regija, je li, istočna Europa - Češka, Dubrovnik, odmah iza ugla), engleske su novine općenito poznate po "obaviještenosti" i nepristranom pristupu ha ha... (objavljuju umotvorine Srećka Horvata, dovoljno je reći, i toliko o njima bez obzira kaj imaju kao reputaciju). Hrvatske su ceste dobre, negdje jako dobre, negdje lošije, prosječno dobre. Bolje ceste nisu ni na jugu Francuske, to je takav teren. Ovo je nesreća kao i sve druge, sve su strašne, najstrašnije još za one koji nisu krivi.

AN
ANM
18:53 01.08.2014.

Sretno njoj i djetetu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije