Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
boško picula

Brat Tonina Picule pretučen na gradskoj plaži u Šibeniku

Boško Picula
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
05.05.2015.
u 15:38

Bio je to klasičan huliganski napad. Srećom, nisam teže ozlijeđen. Sve sam prijavio policiji, istraga traje i ne smijem vam otkrivati nikakve detalje, komentirao je napadnuti Picula

Politolog i filmski kritičar Boško Picula (43), brat eurozastupnika Tonina Picule, pretučen je u ponedjeljak oko 21 na šibenskoj gradskoj plaži Banj.

Kako pišu 24sata, policija ne želi davati informacije o napadu jer je u incident uključena i maloljetna osoba.

– Bio je to klasičan huliganski napad. Srećom, nisam teže ozlijeđen. Sve sam prijavio policiji, istraga traje i ne smijem vam otkrivati nikakve detalje – komentirao je napadnuti Picula.

>>"Hrvatska se ne bi trebala vojno angažirati u libijskom sukobu"

Komentara 11

OB
ObrenM
17:11 05.05.2015.

Da nije u pitanju g populacija,kojoj mu pripada i brat.

YE
yelloman
09:27 06.05.2015.

i na kraju svega agresivna baba sa svojim "dečkom" istukla krivog čovjeka. Policijska istraga pokazala da se nikakve poruke nisu slale sa boškovog telefona. Čovjek nit kriv nit dužan zatekao se na krivom mjestu u krivo vrijeme a komentari ovdjee su za zatvorit pojedine komentatore zbog poticanja na nasilje

DU
Deleted user
18:03 05.05.2015.

trebo si na celu napisat da si brat od picule i partizan ,mozda te nebi napali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije