Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podignuta optužnica

Bjelovarac optužen zbog ubojstva konobara kojeg su odmilja zvali Milo Dijete

istražni zatvor ante memić
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
26.11.2015.
u 17:30

Memić je, tvrdi tužiteljstvo, na Šarčevića nasrnuo nožem i zadao mu dvije ubodne rane u prsa i rame zbog kojih je preminuo.

Protiv Ante Memića, 23 godišnjaka iz Ivanske pokraj Bjelovara, Državno odvjetništvo u Puli podiglo je u četvrtak optužnicu zbog ubojstva 27-godišnjeg Marija Šarčevića u Novigradu potkraj srpnja ove godine. Šarčević, Požežanin koji je kao konobar godinama sezonski radio u Novigradu u ugostiteljskim objektima hotela Laguna, i optuženi Memić poznavali su se jer je i Memić nekada radio kao sezonac u Laguni.

Memić je, tvrdi Tužiteljstvo, na Šarčevića nasrnuo nožem i zadao mu dvije ubodne rane u prsa i rame zbog kojih je preminuo. Uhićen je vrlo brzo nakon ubojstva, određen mu je istražni zatvor za koji je tužiteljstvo sada predložilo produljenje.

Tragični sukob dogodio se 29. srpnja u Ulici Murva, nadomak hotela Maestral u kojem je mladić ove sezone radio u pivnici Grill Sirena, kad se s prijateljem oko pet sati ujutro nakon izlaska u klub Element vraćao na spavanje.

Stanari kuća u ulici čuli su galamu i vidjeli tučnjavu, a potom i mladića na tlu kojem su liječnici Hitne pokušavali pomoći no, nažalost, izdahnuo je. Njegov je prijatelj također bio lakše ozlijeđen. Smrt mladića koji je bio omiljen na poslu, vrijedan i pošten radnik pa su ga odmilja zvali Milo Dijete potresla je njegove kolege i prijatelje u Novigradu, a nekadašnji suigrači iz NK Požege bili su šokirani viješću o smrti mirnog mladića koji nikad ni s kim nije imao problema niti je bio sklon tučnjavi i sukobima. 

>> Izbo mladića: Zbog loših ocjena odustao od svećenstva, a onda je počeo piti

Komentara 4

OB
ObrenM
17:57 26.11.2015.

Koliko ce razbojnik dobiti pravedne kazne.Poznavajuci ovo"pravosudje" moze se dogoditi vrlo malo.Odvjetnici ce istaknuti da je pokojni mladic glavni krivac jer je nesmotreno 2 puta natrcao na noz ,kojim je okrivljeni pravio cackalice.

OB
ObrenM
17:57 26.11.2015.

Koliko ce razbojnik dobiti pravedne kazne.Poznavajuci ovo"pravosudje" moze se dogoditi vrlo malo.Odvjetnici ce istaknuti da je pokojni mladic glavni krivac jer je nesmotreno 2 puta natrcao na noz ,kojim je okrivljeni pravio cackalice.

DO
donIvan
19:36 26.11.2015.

bjelovarčanin*

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije