Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u osijeku

Bivšu suprugu Vladimira Šeksa udario vlak, u životnoj je opasnosti

šeks (1)
Davor Višnjić/Večernji list
12.01.2012.
u 19:30

Nesretna je žena prelazila prugu na tzv. "divljem" prijelazu koji spaja Vukovarsku ulicu i Sjenjak, gdje i stanuje, kada je na nju naletio putnički vlak.

OSIJEK - Marija Šeks (67), prva supruga Vladimira Šeksa, teško je ozlijeđena kada je na nju naletio vlak oko 16.45 sati. U životnoj je opasnosti, a liječnici se bore za njezin život. Nesretna je žena prelazila prugu na tzv. "divljem" prijelazu koji spaja Vukovarsku ulicu i Sjenjak, gdje i stanuje, kada je na nju naletio putnički vlak.

- Vlak je trubio ljudima koji su prelazili prugu kada je nailazio, bilo ih je nekoliko, i odjednom smo čuli udarac - pričaju susjedi iz okolnih zgrada.

U pomoć su joj odmah priskočili i putnici iz vlaka i strojovođa. Žena je u šoku prevezena u Klinički bolnički centar Osijek. Iako su prve informacije glasile da nije u životnoj opasnosti, nekoliko sati kasnije pokazalo se kako su ozljede ipak ozbiljne. U policiji su nam potvrdili opisanu nesreću, ne otkrivajući identitet stradale žene.

- Očevid je i dalje u tijeku. Nije nam još uvijek poznata kvalifikacija točna ozljeda - kratko nam je kazao glasnogovornik PU osječko-baranjske.

Riječ je, inače, o vlaku koji prometuje na relaciji između Belog Manastira i Osijeka.

Na potezu pruge koji spaja najveće osječko naselje Sjenjak sa širim središtem grada tri su "divlja" prijelaza preko kojih svakodnevno, unatoč zabrani i upozorenjima policije, prelaze stotine građana. Nesreće na tračnicama, stoga, ranijih godina nisu bile rijetkost. Osječani, nažalost, nerijetko olako shvaćaju opasnost pa se mnogi, kako kažu susjedi, prijelazom nerijetko "šetaju kao po promenadi". Mališani su, poznato je, na njima znali testirati hrabrost, pretrčavajući u posljednji tren pred jurećim vlakom.

Marija i Vladimir Šeks u braku su bili 34 godine. Imaju kćerku Zrinku. Sin im Domagoj poginuo je 2005. godine u Indiji.

Ključne riječi

Komentara 28

JS
ja sam gladan
02:33 13.01.2012.

Mili Bože, oprosti ovim komentatorima, neznaju što pišu!

SO
sotokuco
19:53 12.01.2012.

12.01.2012. u 19:48h Antidominium je napisao/la: ----------------- Jedno je politički se ne slagati, a drugo željeti nekom zlo. Ti imaš veliki košmar u glavi. Ja uvijek pišem s stajališta neslaganja, nikad s stajališta da nekom osobno želim zlo.

AN
Antidominium
19:48 12.01.2012.

Šteta što nije njega, i to davno prije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije