Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mučena na Kajzerici

Bivšu nogometnu menadžericu našli izbodenu i vezanu

Sanja Hap
Foto: Facebook
1/10
24.03.2015.
u 17:21

Zasad se ne nagađa je li smrt Osječanke Sanje Hap povezana s njezinom bivšom karijerom nogometne menadžerice

Zagrebačka policija i dalje pokušava složiti kockice mozaika misteriozne smrti nogometne menadžerice Sanje Hap (39). Nju je u ponedjeljak u 18.10 sati u stanu na zagrebačkoj Kajzerici mrtvu pronašao znanac. Kako neslužbeno doznajemo, nađena je vezanih ruku i nogu, pretučena i izbodena, što upućuje na to da su je ubojica ili više njih mučili. Motiv ubojstva još je uvijek nepoznat, a policija u interesu istrage nije željela iznositi detalje. Tek su potvrdili da je riječ o nasilnoj smrti te da tragaju za počiniteljem. Policijski očevid u ponedjeljak je potrajao dugo u noć. Očevid su istražitelji nastavili i u utorak ujutro, sve do 12 sati kada su s nekoliko vreća i kutija izišli iz stana u ulici 3. Podbrežje. Sanja Hap u stanu je navodno živjela sama već pet godina. Susjedi o njoj nisu znali previše jer bi je susretali tek u prolazu.

– Bila je komunikativna žena, uvijek bi pozdravila i porazgovarala – rekla je susjeda ubijene. Prvi susjedi bili su joj pak košarkaši, koji su u vrijeme ubojstva bili na treningu. Nitko od susjeda u zgradi nije znao tko je znanac koji je nogometnu menadžericu pronašao mrtvu. Da se ubojica očito dobro pritajio, govori i to što susjedi toga dana nisu vidjeli ni čuli ništa sumnjivo.

Rodom Osječanka, Sanja Hap poznata je i kao bivša atletičarka koja je postavila državni rekord na 400 metara s preponama. U nogometni biznis ušla je 2000-tih s dvije prijateljice. Nakon niza uspješnih transfera, poput onog s bivšim reprezentativcem Srđanom Lakićem u njemačku Bundesligu, karijera Sanje Hap krenula je nizbrdo. Tri prijateljice svojedobno su proširile djelatnost i otvorile tvrtku koja je bila distributer sportske opreme. Međutim, prije četiri godine tvrtka je propala.

Zasad se ne nagađa je li ubojstvo Sanje Hap povezano s njezinom menadžerskom karijerom, ali pred istražiteljima su zasigurno pune ruke posla.

>> U stanu na zagrebačkoj Kajzerici pronađeno žensko tijelo, sumnja se na ubojstvo

Komentara 20

SZ
Svašta znam
18:33 24.03.2015.

Žena je bila direktorica propale tekstilne tvrtke Vicenzo iz Osijeka, koju je Talijan "kupio" da bi kao i ostala poduzeća, bila uništena... Nikako nije mogla biti direktor u Osijeku, a živjeti već pet godina u Zagrebu...

NA
narod1
01:20 25.03.2015.

U ovom nogometnom biznisu više ubojstava nego golova

Avatar Vrijeme
Vrijeme
19:59 24.03.2015.

U nogometu su razni likovi bez specijalizacije i tu je borba zestoka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije