Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADI NASILNIK

Bivšu djevojku trudnu silovao, a sad ga puštaju na slobodu

silovanje
Foto: ilustracija
25.11.2014.
u 16:28

Ukinut mu je istražni zatvor jer ne postoji opasnost od utjecaja na svjedoke ili ponavljanja kaznenih djela

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu podignulo je optužnicu protiv 27-godišnjeg mladića koji je, kako se sumnja, svoju bivšu trudnu djevojku silovao i prijetio joj smrću, i sve zato što ga je ostavila.

Ta je gnusna kaznena djela počinio između prosinca 2013. i rujna 2014. godine. Sve to vrijeme ovaj nasilnik se nametljivo ponašao prema svojoj bivšoj djevojci odnosno uzastopno joj je danju i noću putem Facebooka i SMS-a slao poruke izražavajući svoje neslaganje s prekidom veze.  

Nekoliko puta na dan dolazio je i do ugostiteljskog objekta u kojem je radila i svojim osobnim automobilom kružio oko objekta prvo sporom vožnjom, a potom ubrzavajući vožnju. Ono što je zanimljivo je da je vijeće Županijskog suda u Varaždinu je ukinulo istražni zatvor protiv okrivljenika smatrajući da ne postoji opasnost od utjecaja na svjedoke niti opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.  

Državno odvjetništvo će protiv odluke suda o ukidanju istražnog zatvora podnijeti žalbu.

>> Osuđen na 4 godine i 8 mjeseci zatvora za silovanje turistkinje

>> I peti osumnjičenik za silovanje maloljetne Zadranke pušten iz pritvora

Komentara 2

DU
Deleted user
01:54 26.11.2014.

po takvom silovanje u hratskoj dozvoljeno bravo za pravosudje to su prave poruke novim siledijama

Avatar nenohname
nenohname
09:24 26.11.2014.

-bravo , silovatelji ,kriminalci i lopine visokog ranga na slobodu , a sirotinja koja nema za platiti prometne prekršaje u zatvor !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije