Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Siniša Cmrk

Bivši voditelj nudio nastup na televiziji u zamjenu za novac

06.12.2012., Koprivnica - Rusenje vikendica koje su kontroverzni televizijski voditelj Sinisa Cmrk i bivsi ravnatelj jedne od koprivnickih srednjih skola Zvonko Zagrajski po misljenju mjerodavnih iz Ministarstva graditeljstva bespravno sagradili na jezeru
Foto: Marijan Sušenj/Pixsell
1/3
05.05.2015.
u 07:47

Siniša Cmrk izgubio je spor na sudu i mora vratiti 8500 eura

Nekada poznati televizijski voditelj, a danas dječji pisac Siniša Cmrk na Općinskom sudu u 
Jastrebarskom izgubio je spor protiv Nenada Šaguda kojem mora vratiti posuđenih 8500 eura premda bivši voditelj uporno tvrdi da je dug iz 2008. već odavno vratio te da se radi o klasičnoj iznudi.

Cmrk je, naime, želeći realizirati televizijsku emisiju, odlučio posuditi novac od Borisa Žuvele, bivšeg branitelja i logoraša, za kojeg je čuo da posuđuje novac.

Kamate na dug

Tražio je najprije da mu posudi 3500 eura, a naknadno još i 2500 eura. Kada je dogovorio posudbu sa Žuvelom, kazao je Cmrk na sudu, on je pozvao svog zeta Šaguda i rekao mu neka bivšoj televizijskoj zvijezdi da traženi iznos. Cmrk je zauzvrat Šagudu obećao da će cijela njegova obitelj moći jahati u školi jahanja koju je tada vodila Cmrkova supruga, a obećao je i da će Šagudovo dijete "staviti na televiziju".

– To mi je bilo prihvatljivo jer sam želio da mi dijete, koje je već snimalo reklame, bude malo više eksponirano na televiziji – objasnio je Šagud na sudu.

Kada su se dogovarali o posudbi, tvrdi Cmrk, Žuvela nije spominjao da će morati platiti kamate na dug.

'Ukupno sam vratio 9000'

– Dug sam u cijelosti vratio, odnosno i preplatio jer sam ukupno isplatio 9000 eura. Novac sam vraćao Žuveli, Šagudu i njegovoj supruzi, jednom i Žuvelinoj nevjenčanoj supruzi Suzani Dražić, ali nisam nijednom dobio priznanicu – svjedočio je Cmrk na sudu. Spomenuta Suzana Dražić inače je punila stranice crnih kronika nakon što je u rujnu 2013. uhićena zbog pet razbojstava, a zbog toga je i nepravomoćno osuđena na dvije godine zatvora.

Cmrk je na sudu točno rekao kada je, gdje i kome vraćao novac, a tvrdio je i da se radilo o zelenaškom ugovoru te da su mu Žuvela i Šagud u više navrata dolazili u kuću i prijetili. Šagud je pak tvrdio da Cmrk novac uopće nije vratio, a i njegova je supruga posvjedočila da im dug nije vraćen. Na sudu je saslušana i Suzana Dražić, a i ona je kazala da nije primila nikakav novac. Budući da Cmrk prema presudi nije dokazao da je novac vratio, Šagudu mora vratiti 8500 eura, koliko je prema ugovoru posudio.

>> Cmrk u Vukovaru o 'uvlačenju u guzicu gradonačelniku'

>> Od prodavača posuđa Siniša Cmrk napredovao do direktora

Komentara 20

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
08:26 05.05.2015.

turbo limač šou

DH
dalibor.hren
09:51 05.05.2015.

Lud, zbunjen, abnormalan

Avatar dr. Evil
dr. Evil
08:38 05.05.2015.

lud, zbunjen, normalan...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije