Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presuda bludniku

Bivši policajac osuđen jer je vozačicu dirao po spolovilu

policija
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
23.11.2015.
u 19:30

Sucu Zorislavu Kalebu optuženi Darko B. negirao je da je dirao vozačicu nakon alkotestiranja, no sudac nije povjerovao njegovoj obrani.

Bivši policajac Darko B. (46), koji je u listopadu 2013. od jedne vozačice tražio seksualne usluge u zamjenu za oprost kazne, na zagrebačkom je Općinskom kaznenom sudu nepravomoćno osuđen na šest mjeseci uvjetno uz rok kušnje od dvije godine. Tužiteljstvo ga je teretilo za bludne radnje jer je vozačicu u Dugoj Resi u mjestu Lišnica, dok joj je jednom rukom vraćao vozačku i prometnu dozvolu, drugom dirao po spolovilu.

Sucu Zorislavu Kalebu optuženi Darko B. negirao je da je dirao vozačicu nakon alkotestiranja, no sudac nije povjerovao njegovoj obrani. Tužiteljstvo je za njega tražilo bezuvjetnu kaznu zatvora u trajanju od deset mjeseci, a za ovo kazneno djelo je predviđena maksimalna kazna od godine dana zatvora. Prilikom odmjeravanja kazne sudac Kaleb je uzeo u obzir raniju neosuđivanost Darka B., činjenicu da je otac dvoje djece, kao i to da je zbog ovog djela već ostao bez posla, dok otegotnih okolnosti nije bilo.

Suđenje je inače bilo zatvoreno za javnost.

>>  Bludnik uhićen zahvaljujući dojavama građana

Komentara 9

FE
fefellerunt
20:35 23.11.2015.

Još jedan primjer koliko su beskorisna stvorenja izuzetno neugodnog mirisa- žene privilegirane u hrvatskoj.Nakon ove presude budi ti policajac pa zaustavi ili još gore kazni ženu a da nemaš najmanje 10 svjedoka oko sebe Jer nakaradno pravosuđe će naravno uvijek dati prednost stvorenjima bez ikakvog morala, poštenja i časti a o sramu da i ne pišem građankama Hrvatske kako bi navedena stvorenja imala dovoljno za svoja bjesomučna tjeranja dobiti će poslove na državnom koritu ili biti kvazimenadžerice otimati će se od siromašnih muškaraca koji su im to omogućili , jer im to zakon nalaže da se obuče i riskiraju kako bi žene imale dovoljno za dotjerivanja, tužakanja i tjeranje

CR
crocro
21:20 23.11.2015.

Kolika se kazna sprema policajcu a kolika Horvatinčiću. Što je učinio policajac da mu se sprema veća kazna od kazne Horvatinčiću. To nema zdrave veze s logikom.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
22:31 23.11.2015.

Da su žene dobre i bog bi se oženio!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije