Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
išli u biznis

Bivši nogometaš ugostitelju mora vratiti 244.000 kuna

kune
Foto: Ilustracija: Igor Kralj/PIXSELL
10.10.2015.
u 08:40

Jadranko Vladušić kaže da mu je menadžer bio Ivo Pukanić, a da je brigu o njemu poslije Pukanićeve smrti preuzeo Drežnjak

Bivši nogometaš Jadranko Vladušić, Argentinac hrvatskih korijena, prema nepravomoćnoj presudi zagrebačkog Općinskog građanskog suda ugostitelju Miljenku Drežnjaku mora isplatiti ukupno 244.000 kuna koje je posudio 2009. Ugostitelj je, naime, sudu podnio tužbu navodeći da mu je Vladušić ostao dužan navedeni iznos, a riječ je o novcu koji mu je posudio jer su zajedno trebali voditi kafić "Maksimirska loža". Vladušić je pak na sudu tvrdio da taj novac nikada nije vidio te da je ugovor o pozajmici potpisao pod prisilom.

– Drežnjak je prijetio smrću meni i mojoj obitelji, a u trenutku dok sam to potpisivao, držao je mog brata u autu – svjedočio je Vladušić. Opisao je i da je Drežnjaka upoznao kada je počeo igrati nogomet, a menadžer mu je bio novinski izdavač Ivo Pukanić.

Kada je Pukanić ubijen, Drežnjak mu je postao menadžer. Prema Vladušićevim tvrdnjama, o navodnim Drežnjakovim prijetnjama saznanja je imao bivši nogometaš Igor Cvitanović. No, sud je zaključio da je Vladušićeva priča o tome da je prisilno potpisao ugovor o pozajmici nelogična i u suprotnosti s drugim dokazima te da novac mora vratiti.

Komentara 3

FR
franjom18
09:54 10.10.2015.

u kompi i pas ugine!

MX
Mister X
10:25 10.10.2015.

Bivši nogometaš ugostitelju mora vratiti 244.000 kuna; ako je presudio sudac Turudić onda znamo ne mora ni 5 miliona ejura da vrati ; 1. iako nisu njegovi , 2. iako mu obeća pred 4 miliona svjedoka !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije