Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna u Nuštru

Biciklist (74) poginuo prelazeći kolnik na pješačkom prijelazu

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
24.05.2016.
u 13:04

Dolaskom do pješačkog prijelaza vozilo se nije zaustavilo te došlo do udara u biciklistu koji je preminuo na mjestu događaja

U Nuštru, selu kod Vinkovaca, jučer se oko 16:30 sati dogodila prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 74-godišnjak iz toga sela. Prema navodima policije do nesreće je došlo kada je na 74-godišnjaka, dok je prelazio kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu, naletjelo osobno vozilo kojim je upravljao 69-godišnjak iz Mirkovaca.

Dolaskom do pješačkog prijelaza vozilo se nije zaustavilo te došlo do udara u biciklistu koji je preminuo na mjestu događaja.  

>> Ovo je čudo: Teška prometna nesreća, a nikom ništa!

Komentara 2

PE
perfa57
18:19 24.05.2016.

Je li biciklista bio na biciklu ili je sišao s bicikla?

TO
Tomac
17:10 24.05.2016.

Jel to bio pjesacki ili biciklisticki prijelaz?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije