Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brutalni napad

Bez povoda napali i na podu cipelarili trudnicu, a policajca udarili nogom u prsa

policija očevid
Foto: Petar Glebov/PIXSELL/Ilustracija
1/3
27.09.2016.
u 14:11

Četvorica stranaca napala je 32-godišnjakinju u Dubrovniku. Učinili su to iako su znali da je trudna, a kada je žena pala na pod, svi su je više puta udarali rukama i nogama

Četvorica  stranaca;  dvojica  državljana  SAD-a u dobi od po 36 godina, državljanin  Francuske (33) i državljanin Argentine (37) kazneno su prijavljeni i pritvoreni zbog napada na 32-godišnjakinju u Dubrovniku, a Argentinac je prijavljen i zbog napada na policajca. 

Kako je izvijestilo Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku, četvorka se sumnjiči da je 23. rujna u 1.30 u Dubrovniku bez ikakvog povoda napala 32-godišnjakinju. Učinili su to iako su znali da je trudna, a kada je žena pala na pod, svi su je više puta udarali rukama i nogama. Argentinca se sumnjiči i da je nogom u  torzo  udario 22-godišnjeg policajca koji je intervenirao nakon napada na 32-godišnjakinju.   

I mladi policajac i 32-godišnjakinja lakše su ozlijeđeni, a nasilna četvorka je kazneno prijavljena te je protiv njih pokrenuta istraga. Sudac istrage Županijskog suda u Dubrovniku odredio im je jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od bijega.

>> Teška nesreća kod Tuhelja: Preko radnika prešao stroj za asfaltiranje i ubio ga

Ključne riječi

Komentara 33

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
15:09 27.09.2016.

Da je to napravio Hrvat u americi bio bi optuzen po 10 tocaka optuznice i gulio laganih 10tak godina pa eto pokazite i vi njima da smo EU a ne neka africka zemlja

DU
Deleted user
14:41 27.09.2016.

dobro natući,pa im pročitati njihova prava..

ME
melinda
15:16 27.09.2016.

Pod hitno dati otkaz policajcima jer nisu dorasli da obavljaju taj posao.Gdje su im bili pendrci oruzije borilacke vjestine...Zbog takvih nesposobnjakovica ce uskoro u Lijepoj nasoj vladati zakon ulice i divljega zapada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije