Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šteta 5000 kuna

Bengalkom zapalili školsku zgradu u Splitu

požar,split,škola,sućur
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/3
29.10.2014.
u 15:22

Dojava o požaru primljena je u 21.20 sati, a oko 22,10 bio je ugašen

Požar na krovištu školske zgrade splitske O.Š. Sućidar koji je planuo u utorak uvečer, izazvan je zapaljivim sredstvom, utvrđeno je očevidom. Neslužbeno, školu je zapalila bačena bengalka, a policijski izvidi, koji bi trebali rezultirati otkrivanjem počinitelja, još uvijek traju.

Dojava o požaru primljena je u 21.20 sati, a oko 22,10 bio je ugašen. Iako je otvoreni plamen zahvatio krovište, zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca, nije se proširio i šteta nije velika. Procjenjuje se na 5000 kuna.

>>Split: Na krovu osnovne škole buknuo požar

>>Zapalio popularnu 'Mimozu'. Pričinjena šteta od više tisuća kuna

Komentara 1

HA
harakiri
01:04 30.10.2014.

Divlji kvart

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije