Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija traži pomoć

Baka posudila neznancu nekoliko tisuća kuna. Nije ih vratio

Novac ilustracija
ilustracija
03.03.2014.
u 11:06

Splićanka je policiji prijavila slučaj prevare u kojem ju je nepoznati muškarac zamolio novac za bolničko liječenje, obećavši da će joj isti dan i vratiti. Radi se o čovjeku u dobi 30 do 40 godina, srednje tjelesne građe, smeđe kratke kose, govori hrvatski i češki

Jedna 79-godišnja Splićanka policiji je prijavila kako joj je u nedjelju prišao nepoznati muškarac i od nje zatražio da mu pozajmi novac radi plaćanja bolničkih troškova.

Dala mu je nekoliko tisuća kuna, a on je obećao kako će joj ih vratiti istog dana u dogovoreno vrijeme. Naravno, nije se pojavio.
Prema informacijama kojima raspolaže policija, radi se o muškarcu starosti između 30 i 40 godina, srednje tjelesne građe, smeđe kratke kose. Govori hrvatski i češki jezik.

Mole građane, ukoliko imaju informacije o navedenoj osobi, da im se jave pozivom na broj 192.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Rustem pasha Hirvat
Rustem pasha Hirvat
07:09 04.03.2014.

A kada je unuk pitao da mu da nekaj sitno, baba veli da nema , da se od penzije teško živi, eto ti sada, što starija to naivnija

DU
Deleted user
12:28 03.03.2014.

Naivni starci meka srca!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije