Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FIKTIVNA POZAJMICA

Babo se tereti da je Agrokomercu posudio svoj novac da bi se dokopao kuće

Fikret Abdić
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/4
26.02.2015.
u 16:35

Suđenje je odgođeno zbog prigovora obrane da punomoćnik oštećenika, Agrokomerca Beč, nema legitimitet zastupanja

Nastavak suđenja Fikretu Abdiću – Babi i njegovu sinu Ervinu, optuženima da su fiktivnom pozajmicom od 600.000 kuna koju je Babo kao privatna osoba dao Agrokomercu, domogli kuće u Voloskom jer je ta nekretnina bila osiguranje povrata novca, a on nije vraćen, danas je na Županijskom sudu u Rijeci odgođen.

Abdić je, inače, na kuću upisan kao fiducijarni vlasnik. Suđenje je odgođeno zbog prigovora obrane da punomoćnik oštećenika, Agrokomerca Beč, nema legitimitet zastupanja jer ta tvrtka ne postoji niti je postajala u vrijeme davanja pozajmice pa ne može biti ni oštećena.

>> Fikret Abdić: Tuđman je za muslimane učinio više od Mesića

>> Fikret Abdić izašao iz zatvora, dočekalo ga više od 3000 pristaša

Komentara 8

OB
ObrenM
17:09 26.02.2015.

Zajednicki nazivnik za ljude koji su pali u poslovanju u-svim zemljama je -tuci grogiranog svim oruzjima dok ne umre.Kod nas npr.Pevec.

OB
ObrenM
17:09 26.02.2015.

Zajednicki nazivnik za ljude koji su pali u poslovanju u-svim zemljama je -tuci grogiranog svim oruzjima dok ne umre.Kod nas npr.Pevec.

RR
rrushihajdari
20:23 26.02.2015.

apsulutno je nije lepo da vase novine postvlaju slike ratni zlocinca,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije