Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Slavoniji

Avion pao kod Daruvara, poginula dva člana aerokluba

avion
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/8
02.08.2015.
u 08:22

Ovo je već treća nesreća s poginulima u padu zrakoplova od kraja svibnja do danas.

Laki avion pao je u subotu pored sportskog aerodroma kod Daruvara. Iz policije su za Večernji list potvrdili da ima poginulih, a kako saznajemo život su izgubili članovi aerokluba Ždral Vladimir V. (57) i Tomislav B. (27).

Još uvijek nisu poznati uzroci pada aviona.

 

Poslano dana nedjelja u 08:20

Na teren su izašli vatrogasci, Hitna pomoć i policija, a više informacija bit će poznato nakon očevida.

Ovo je već treća nesreća s poginulima u padu zrakoplova od kraja svibnja do danas. Avion koji je 25. lipnja pao u more u Kaštel Štafiliću rezultirao je smrću pilota i jednog putnika, dok je treći muškarac teško ozlijeđen. Također, 7.lipnja srušio se i avion na sportskom aerodromu u Zvekovcu kod Vrbovca. Poginuo je iskusan pilot Vilko Marković i njegov prijatelj Kristijan Manhard koji je u avion sjeo prvi puta.

>> Mali sportski avion pao u more u Vodicama

>> S kontrolom su se čuli 20 sekundi prije kobnog pada

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije