Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća kod Zadra

Stravičan sudar automobila i kamiona: Liječnici se bore za život majke i kćeri, teško ozlijeđena i beba

sudar
Foto: ilustracija
25.09.2016.
u 12:31

Vozačica je autom prešla preko pune crte u suprotni prometni trak i sudarila se s kamionom.

Teške tjelesne ozljede, opasne po živote, zadobile su vozačica (33) osobnog automobila splitskih registracijskih oznaka i njena petogodišnja kći, javlja Zadarski.hr. Teže tjelesne ozljede zadobio je i jednogodišnji sin vozačice, ali se ne nalazi u životnoj opasnosti.

Majka je zadržana u zadarskoj bolnici, dok je kći prebačena u splitsku bolnicu gdje se liječnici bore za njen život.

Do strašne nesreće došlo je jučer ujutro oko 8 sati u mjestu Poljica Brig.

Vozačica je upravljala osobnim automobilom kada je iz još neutvrđenih razloga prešla autom preko pune crte na suprotni prometni trak i sudarila se s kamionom zadarskih registracijskih oznaka. 

Vozač nije uspio izbjeći sudar pa je kamionom udario u desnu bočnu stranu automobila. Vozilo se zarotiralo pri čemu je i vozač kamiona zadobio lakše ozljede.

>> Osmero ozlijeđenih u dva sudara. Putnike iz automobila vadili i vatrogasci

 

Ključne riječi

Komentara 4

NJ
njonjofra
14:49 25.09.2016.

Strašno :( Poljica Brig?

BO
boskovic
21:29 25.09.2016.

U Cetvrtak oko 15 sati vozio sam iz grada Krka prema Rijeci desetak km. prije krckog mosta vozim 80 km/h sest auta Rijecki reg. pretice me velikom brzinom na djelomocno punoj liniji i u krivini i tri sa teskim motorimarima vozili su najmanje 150 km/h Sreca nije se nista dogodilo ima mnogo ludjaka za volanom

IL
ilija
18:38 25.09.2016.

Nema problema ginite na cesti vi vozači niste normalni zašto vozite kroz naselje 120km na sat relacija Pag -Zadar to je normalno da voze 100-120km. Sigura sam da je ova žena kroz poljice vozila sa 100km na sat to je ovde normalno i Policija vozi sa 100km e moji Hrvati nemate kulture ginite i dalje na cesti ja vas ne žalim,samo mi je žao nevini ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije