Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD KARLOVCA

Autobus udario u zaštitnu ogradu autoceste A1, mađarski turist teže ozlijeđen

autobus
Foto: JVP Karlovac
1/3
27.08.2016.
u 09:47

Zbog većih oštećenja na autobusu putnici, uglavnom mađarski državljani, čekaju zamjenski prijevoz

Jedan mađarski turist teže je ozlijeđen u prometnoj nesreći na A1 u subotu oko 6,30 sati kada je autobus pun putnika udario u zaštitnu ogradu autoceste kod Karlovca, te je hospitaliziran  u karlovačkoj Općoj bolnici, doznaje Hina u Hitnoj medicinskoj pomoći.

Djelatnici JVP-a sudjelovali su u izvlačenju mađarskog turista koji je ozlijeđen, a djelatnici vatrogasne službe Autoceste Zagreb-Rijeka nastavljaju s raščišćavanjem prometnice.

Zbog svega se na tom dijelu autoceste između Karlovca i Jastrebarskog stvorila 30 km duga kolona, pa se vozači upozoravaju da koriste staru cestu.

Zbog gustog prometa za vrijeme sanacije kolnika i očevida prometne nesreće stvorila se kolona u duljini od deset kilometara, jer se promet kreće samo jednom prometnom trakom, priopćila je policija.

Zbog većih oštećenja na autobusu putnici, uglavnom mađarski državljani, čekaju zamjenski prijevoz.

Prometna se nesreća dogodila na 44-tom kilometru autoceste A1 Rijeka-Zagreb, u smjeru mora, odnosno između čvorova Karlovac i Novigrad, te HAK poziva sudionike u prometu i na pojačan oprez i na strpljenje.

Karlovačka Javna vatrogasna postrojba na mjestu događaja uklanja s prometnice razbacane djelove oštećenog autobusa i čisti kolnik od ulja koje je iscurilo iz autobusa.

>> ZET-ov vozač autobusom se zabio u ogradu kod Glavnog kolodvora, nekoliko osoba je ozlijeđeno

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije