Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOSTAVLJAO DJEČAKA

Anti Pavloviću određen istražni zatvor od 30 dana

Ante Pavlović
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
21.11.2014.
u 10:39

Sudac ga je bio pustio da se brani sa slobode, no DORH se žalio

Kontroverzni kiropraktičar Ante Pavlović nalazi se u karlovačkom zatvoru nakon što je jučer uhićen. Podsjetimo da ga DORH sumnjiči za zlostavljanje 12-godišnjaka u kolovozu 2014. godine na način da ga je liječio bičem, tukao, ponižavao, omalovažavao, vrijeđao, prijetio mu...

Pavlović je sproveden sucu istrage u subotu, no sudac je odbio zahtjev DORH-a da ga se zadrži u pritvoru te ga je pustio da se brani sa slobode. Međutim, DORH se žalio na tu odluku te je Županijski sud u Karlovcu tu žalbu prihvatio i odredio da se Pavlovića pritvori, što je sad i učinjeno.

Pavloviću je određen istražni zatvor od 30 dana, koji počinje teći od dana njegovog uhićenja.

>> Pravobraniteljica zgrožena snimkom na kojoj Ante Pavlović zlostavlja dječaka

Komentara 8

Avatar sjeverozapad
sjeverozapad
11:38 21.11.2014.

Gospon Ante, sad si nadrapal, stiže ti Kolinda sa oštrim rezom,ode meštrija kvragu

DE
dežurnikritičar
10:56 21.11.2014.

tamo mu je i mjesto, a poslije malo u ludnicu s njim

Avatar pekarr
pekarr
11:11 21.11.2014.

Ti alternativci su najjaci. Pavlović tjera ljude da trče po koprivama, a onaj Braco sa srebrnjaka samo stane i bulji dok ljudi bulje u njega. Čovjek u 20 godina nije riječi progovorio, a izlječio tisuće njih. al dobro..demokracija je...svatko ima pravo raditi što želi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije