Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priveden sucu istrage

Ana B. (17) pokopana u Koški, bivši dečko Matej B. osumnjičen za ubojstvo iz osvete

Ana Bartolović
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/5
09.11.2016.
u 17:22

Postoji osnovana sumnja da je 23-godišnjak u nedjelju u Koški na okrutan i podmukao način iz bezobzirne osvete nožem usmrtio maloljetnu žensku osobu, izvijestilo je Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku.

Zbog sumnje u teško ubojstvo Ane B. (17) na željezničkom kolodvoru u Koški kod Osijeka, kazneno je prijavljen Matej Š. (23) iz Našica, s kojim je nesretna djevojka dva mjeseca bila u vezi. 

– Postoji osnovana sumnja da je 23-godišnjak u nedjelju u Koški na okrutan i podmukao način iz bezobzirne osvete nožem usmrtio maloljetnu žensku osobu – izvijestilo je Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku, gdje je mladić priveden na ispitivanje u 11 sati.

Odveden je potom sucu istrage, a ostat će u istražnom zatvoru zbog opasnosti od ometanja istrage i zbog posebno teških okolnosti počinjenja kaznenog djela. Prijeti mu kazna od najmanje deset godina do dugotrajnog zatvora.

Iako je u utorak policija priopćila kako je motiv zločina bila ljubomora, dan kasnije istražitelji su u obzir uzeli i moguću osvetu. Naime, Ana je, navodno, ostavila Mateja pa je on, nakon kraće rasprave, nasrnuo na nju nožem. Ubo ju je nekoliko puta pa ostavio samu u mrklome mraku, na osami kolodvora. Pričekao je sljedeći vlak pa se, neslužbeno doznajemo, zaputio kući u Našice.

Ozlijeđena djevojka uspjela je prijeći nekoliko metara do obližnjeg skladišta, naslonila se na zid i preminula. Nađena je tek ujutro. Ana je 17. rođendan proslavila prije mjesec dana. Pokopana je danas u 14 sati na mjesnom groblju u Koški.

Komentara 10

Avatar Hrvatska.Na.Balkanu
Hrvatska.Na.Balkanu
18:18 09.11.2016.

Ana,vječnaja pamjat.Laka ti zemlja.Dijete.Zašto???????

UM
umrojuce
18:55 09.11.2016.

40 godina bajbuka bez pomilovanja

Avatar delminium
delminium
19:01 09.11.2016.

Kako bez smisla, nozem na djevojku. Ovo se razumjeti ne moze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije