Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PO TJERALICI

Američki pedofil uhićen kod Širokog Brijega

Vucic
Foto: Facebook
16.09.2014.
u 12:09

Vucica se tereti da je višestruko seksualno zlostavljao učenicu

Michael R. Vucic (41), za kojim je SAD raspisao međunarodnu tjeralicu jer ga se tereti da je kao učitelj u američkoj školi u Lake Forestu (Illinois) višestruko seksualno zlostavljao svoju tada 13-godišnju učenicu, uhićen je u Hercegovini.

Iz Amerike je pobjegao krajem kolovoza, a locirali su ga inspektori PU Mostar koji su provjeravali je li došao k daljnjoj rodbini u Služanj pokraj Čitluka. Tamo nije bio, a daljnjom provjerom ustanovljeno je da je u Uzarićima pokraj Širokog Brijega, gdje je i uhićen.

Kako su potvrdili iz Službe za strance BiH, određen mu je ekstradicijski pritvor u Sarajevu, gdje će čekati izručenje SAD-u.

>> Američki učitelj hrvatskog podrijetla zlostavljao učenicu pa pobjegao u Njemačku?

>> Hrvatski svećenik otišao iz Australije jer ga terete za zlostavljanje djevojčice

Komentara 1

Avatar žič
žič
13:22 16.09.2014.

gadan tip...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije