Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Valentinovski koncertni spektakl

Željko Joksimović rasprodao Arenu Zagreb

Željko Joksimović
Foto: PR FOTO
1/5
12.02.2016.
u 13:45

Oko 20.000 obožavatelja sutra će uglas pjevati sa Željkom Joksimovićem na najvećoj zagrebačkoj pozornici

Željko Joksimović sutra će zapjevati pred prepunom Arenom Zagreb jer su sve ulaznice za njegov valentinovski koncertni spektakl rasprodane! Da se najsjajnija zvijezda cijele regije i Zagreb vole javno odavno je poznato, a najbolji dokaz tome su oko 20.000 obožavatelja koji su uspjeli ugrabiti svoju ulaznicu i sutra će uglas pjevati najveće Željkove hitove, među kojima je i najnoviji singl Olovni vojnik. Spot za ovu baladu bit će premijerno prikazan na video zidovima najveće zagrebačke pozornice pa će tako upravo hrvatska publika imati priliku prva uživati u atraktivnim kadrovima Maldiva.

No, tu iznenađenjima za obožavatelje nije kraj! Iako je, naime prodano oko 20.000 ulaznica, odnosno cijeli predviđeni kontingent, na svim se prodajnim mjestima traži karta više pa su organizatori odlučili razveseliti one koji do ovog najtraženijeg papirića nisu uspjeli doći – danas će u prodaju biti pušteno dodatnih 100 ulaznica.

Izuzetno nas raduje veliki interes publike za koncert iz cijele regije koji ne jenjava od prve najave zagrebačkog koncerta pa nas rasprodana Arena Zagreb zapravo i ne iznenađuje. Iako je cjelokupni predviđeni kontingent ulaznica rasprodan, odlučili smo razveseliti one koji su za kupovinu ulaznica čekali zadnji čas pa ćemo danas u prodaju pustiti dodatnih 100 za parter. Željko Joksimović ovime je potvrdio svoj status najveće zvijezde u regiji, a Star Produkcija ponosan je hrvatski organizator spektakla kojim će na najbolji mogući način uljepšati Valentinovo brojnim Željkovim obožavateljima“, izjavio je organizator i producent Alen Ključe ispred Star Produkcije te naglasio kako će se spomenute ulaznice moći danas kupiti u sustavu Eventima te ukoliko ih ostane na ulazu Arene Zagreb od 14 sati.

Željko Joksimović na sutrašnjem će koncertu zapjevati neke od svojih najljepših ljubavnih pjesama, promovirati svoj posljednji studijski album Željko Joksimović s kojim je dosegao vrhunac u profesionalnoj karijeri kao skladatelj i izvođač te podsjetiti na uspješnice koncepta Balkan Bazaar.

Organizatori upozoravaju na mogućnost velikih gužvi na ulazu pa savjetuju posjetiteljima da dođu što ranije kako bi na vrijeme ušli i zauzeli svoja mjesta. Vrata Arene Zagreb otvaraju se u 18.30 sati, a koncert će početi u 20 sati.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije