Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert 12. rujna

Zbog zabune ispred Hladnog piva u Splitu nastupit će dvije predgrupe

Hladno Pivo
Foto: PR FOTO
1/2
02.09.2015.
u 20:08

Drugi je to po redu koncerata u sklopu mini-turneje Hladnog piva „Dani zatvorenih vrata Tour“

Još je malo ostalo do koncerta Hladnog piva u Splitu koji će se održati na Tvrđavi Gripe u subotu, 12. rujna. Drugi je to po redu koncerata u sklopu mini-turneje Hladnog piva „Dani zatvorenih vrata Tour“ koje Hladno pivo organizira u vlastitoj produkciji. Prvi se održao u Puli prije mjesec dana i bio je rasprodan, a tjedan dana nakon Splita slijedi veliki koncert benda na zagrebačkoj Šalati.

Iako je bilo planirano da ispred Hladnog piva nastupi jedna predgrupa, nastupit će njih dvije - Mjesni odbor i Vertigo. Mjesni odbor, bend sa Šolte, već je imao prilike, kao relativno mlad bend, nastupiti ispred Hladnog piva i to u Spaladium Areni 2011. godine, a Mile Kekin iz Hladnog piva komentirao je izbor predgrupe.

-  Kad smo zadnji put svirali s Mjesnim odborom, na splitskoj promociji Svijeta glamura, oni su bili tek perspektivni  bend s četiri člana a danas ih na bini bude i duplo više. U ministarstvu gospodarstva bi se pohvalili porastom od 163 posto. Tada su bili bez albuma, a danas ih imaju dva, što je matematički porast od 231 posto. Tada skoro nitko nije znao za njih a danas već imaju masu fanova što je porast od...e, sad mi zašteko digitron. Uglavnom Mjesni odbor je bend koji je opravdao naše povjerenje i koje je nastavio rasti i raditi odlične pjesme. A to nije lako. Osim toga su zadržali vedri duh i pozitivnu energiju što ih čini našim najdražim gostima. Stoga dragi naši fanovi , nemojte zakasniti na ovaj odličan bend. Bit će vam žao - rekao je Kekin.

Splitski bend Vertigo slučajno je završio kao predgrupa predgrupi na koncertu u Splitu, izvijestili su iz Menarta.

- To je bend koji je nastao nedavne 2014. godine, prošli su razna demo natjecanja, pjevaju na engleskom i na hrvatskom jeziku, i kao 2011. godine Mjesni odbor, još nemaju svoj album. U ovoj priči su se našli tako što je jedan medij zabunom prije par dana objavio da Vertigo nastupa na Tvrđavi Gripe kao predgrupa Hladnom pivu. Telefoni Mjesnom odboru i Hladnom pivu počeli su zvoniti i postavilo se pitanje: tko je taj Vertigo i otkud oni u priči? Brzo se shvatilo da je informacija kriva i da je došlo do zabune, no Hladno pivo je pomislilo: a zašto ne? Nakon što su na Youtubeu poslušali što bend radi i kako zvuče, odlučeno je da i Vertigo dobije svoju priliku na pozornici 12.9. na tvrđavi Gripe, i nastupi kao predgrupa predgrupi, prije Mjesnog odbora, i prije Hladnog piva- objasnili su iz Menarta.

Ulaznice za koncert u Splitu u prodaji su po pretprodajnoj cijeni od 80 kuna. Pretprodaju ulaznica vrše Croatia Tickets, Ticketshop, Eventim, Entrio i Adriaticket, a određeni kontingent jeftinijih ulaznica od 60 kuna je rasprodan.

>> Stiže 'Hladno pivo Tour – Dani zatvorenih vrata'!

Komentara 2

Avatar dosadni
dosadni
20:23 02.09.2015.

valjda će nastupiti prije, a ne ispred 😫

R0
R00kie
21:28 02.09.2015.

bolje ici u crkvu nego na ovu zlu glazbu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije