Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poklanjamo ulaznice

Vodimo vas na koncert najvećeg slovenskog kantautora Vlade Kreslina!

vlado kreslin
Foto: Promo
30.09.2014.
u 13:45

Vlado Kreslin u četvrtak, 2. listopada stiže u Tvornicu kulture, a na pozornici Malog pogona pridružit će mu se Neno Belan i Massimo

Vlado Kreslin u četvrtak, 2. listopada stiže u Tvornicu kulture, a na pozornici Malog pogona pridružit će mu se i njegovi dugogodišnji suradnici i prijatelji Neno Belan i Massimo.

Dvojici najbržih čitatelja koji nam na adresu nagrade@vecernji.net, s predmetom "Vlado Kreslin", pošalju svoje podatke poklanjamo dvije ulaznice.

Vlado Kreslin, velika zvijezda u rodnoj Sloveniji, krajem prošle godine snimio je album na hrvatskom jeziku, kako bi se približio široj hrvatskoj publici.

- Album na hrvatskom jeziku snimio sam iz romantičnih, ali i praktičnih razloga. Vidio sam da su se ljudima u publici svidjele moje pjesme, ali često su mi govorili da im je žao što ih ne razumiju jer su na slovenskom jeziku. Više puta krenuo sam snimati hrvatski album, no uspio sam ga realizirati tek kad sam prije nekoliko godina svirao s Radom Šerbedžijom i njegovim pratećim bendom Zapadni kolodvor - kaže Vlado.

 

Album "Umjesto koga roža cveti" objavljen je krajem prošle godine i donosi prepjeve Kreslinovih najvećih pjesama, raritetne snimke i mnogobrojne suradnje s vrhunskim hrvatskim glazbenicima poput Parnog valjka, Indexa, Rade Šerbedžije, Nene Belana, Lidije Bajuk i Šajete.

Ulaznice za koncert u prodaji možete kupiti u zagrebačkom Dallas Music Shopu (Tkalčićeva 7) i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18). Cijena ulaznice je 70 kuna, a na dan koncerta 90 kuna.

>>Vlado Kreslin in Mali bogovi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije