Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Pričaj mi o ljubavi'

Velika posveta neponovljivim Đavolima: Koncert Nene Belana i Fiumensa u Vintageu

đavoli neno belan
Foto: Promo
29.09.2016.
u 11:46

Tako će svi obožavatelji moći uživati uz neponovljive hitove 'Ostani uz mene', 'Dok tebe ljubim' i 'Stojin na kantunu'...

Večeras u 21 sat u zagrebačkom Vintage Industrial Baru legendarni Neno Belan i njegovi Fiumensi održat će veliku koncertnu posvetu najvećim glazbenim romantičarima na ovim prostorima, neponovljivim Đavolima.

Potpomognuti saksofonistom Jakšom Kriletićem - Jordesom, koji će nadomjestiti nezaboravni zvuk Igora Kmetića, sjajnog "Trube", Belan i njegov sastav, Leo Rumora na bubnjevima, Olja Dešić na bas gitari i Vedran Križan na klavijaturama odsvirat će puni koncert pjesama Đavola, vraćajući se njihovim kultnim komadima rock'n'roll nostalgije, poput "Ostani uz mene", "Dok tebe ljubim" i "Stojin na kantunu".

Koncert, prigodno nazvan "Pričaj mi o ljubavi", zamišljen je i kao predstavljanje fantastičnog izdanja "Đavoli: Live in Studio M + bonus: Live in Kulušić", dvostrukog CD-a dosad neobjavljenih snimki Đavola uživo, koji je objavila izdavačka kuća Croatia Records. Izdanje, koje sadrži i dosad neotkrivenu pjesmu "Lutkica", posjetitelji koncerta će na licu mjesta moći kupiti po promotivnoj cijeni, dok u službenu prodaju kreće sutra (petak, 30. rujna) i moći će se kupiti na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa, kao i na webshopu te iTunes, Amazon i Deezer servisima.

Ulaznice za večerašnji koncert mogu se kupiti na ulazu u Vintage Industrial Bar po cijeni od 110 kn.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije