Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA SPLITSKIM GRIPAMA

Večeras premijera mjuzikla 'Naša bila štorija'

Naša bila štorija
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/3
21.04.2017.
u 14:12

Na probama vlada odlično raspoloženje te priznaju da ih ove pjesme, kakvih je nažalost još malo u eteru, svaki put dirnu.

Zvijezde 'Naše bile štorije' ovih dana svakodnevno marljivo idu na probe da sve bude spremno za ovaj veliki spektakl u kojem će Splićani i njihovi gosti večeras moći uživati! Na probama vlada odlično raspoloženje te priznaju da ih ove pjesme, kakvih je nažalost još malo u eteru, svaki put dirnu.

Interes za ulaznicama je velik te ih je još malo ostalo u prodaji. U gradu vlada veliki šušur i svi s velikim nestrpljenjem očekuju premijeru kada će zajedno s pjevačima, plesačima i glumcima moći osjetiti pravu čaroliju koju 'Naša bila štorija' nosi.

Na albumu 'Naša bila štorija' koji je izašao u ožujku, nalazi se i pjesma 'Naprid bili' koju su autori Nenad Ninčević i Goran Karan jučer poklonili voljenom klubu Hajduku. Tom gestom su Hajduku prvi put službeno u potpunostu ustupljena autorska prava na izvođenje jedne pjesme. Autori su sretno što su to mogli učiniti jer je Hajduk klub koji im je kroz život dao toliko ponosa i radosti da mu je nemoguće to vratiti. Ova vijest da Hajduk prvi put u svom vlasništvu ima pjesmu oduševila je igrače i Upravu Hajduka.

Probe 'Naše bile štorije' budno prati redateljica Nina Kleflin, pjevači, plesači i glumci vrijedno uvježbavaju svoje pjesme i točke, autori su zadovoljni, a producent Branko Paić vjeruje u velik uspjeh cijelog projekta te ga veseli što je album 'Naša bila štorija' trenutno među najprodavanijima u Hrvatskoj.

Izvođači poručuju da su svi željni pjesama kakve im nude, to je glazba kakva se prije mogla čuti na starim splitskim festivalima, puna ljepote i mediterana.

Dopustite si da na jednu večer odmaštate i uđete u čaroliju 'Naše bile štorije'!

>>Severina: Moja mama se ponaša kao da ništa dosad nisam pjevala, samo čeka 'Našu bilu štoriju'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije