Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Buduća majka

Trudna Aleksandra Grdić zablistala u noćnom provodu

aleksandra grdić
Foto: Bruno Zlomislić
1/3
08.02.2016.
u 17:56

Inače doma miruje, ali je, za promjenu odlučila izaći do svog omiljenom zagrebačkom noćnog kluba i opustiti se uz R&B ritmove odličnog DJ-a Emilija Dalbella

Protekle se subote u zagrebačkom klubu Moon održao karnevalski spektakl, Moonlight Carnival, na kojem su se birale naj maske, a vatreni nastup Slovenke Bibe, Fire Show, oduševio je sve prisutne. Biba je u potpunosti rasplamsala atmosferu kluba, tako su klubom prolazile pozitivne vibre i svi su se sjajno zabavljali.

Među poznatim licima, u Moonu se zabavljala Miss Hrvatske 2003., manekenka Aleksandra Grdić. Alex je u 4. mjesecu trudnoće i ne pije alkohol, tako da je u klubu Moon ispijala samo vodu i sokiće.

Manekenka zrači ljepotom i u blaženom stanju. Inače doma miruje, ali je, za promjenu odlučila izaći do svog omiljenog zagrebačkog noćnog kluba i opustiti se uz R&B ritmove odličnog DJ-a Emilija Dalbella. Kao i svake subote u Moonu, zabava je potrajala do ranih jutarnjih sati.

>>Aleksandra Grdić očekuje bebu: 'Ova stvar koja mi se dogodila je novo poglavlje života'

Komentara 13

MA
matador007
19:34 08.02.2016.

Uz svo dužno poštovanje prema svim trudnicama,niti zrači niti je nešto posebno,samo dokazuje da za biti miss ne moraš biti lijepa,li moraš znati kome dati!

BJ
Bjelovar112
19:19 08.02.2016.

sad ju treba trpat nema brige

Avatar Eddie
Eddie
20:22 08.02.2016.

Baš tu je mjesto jednoj trudnici, u noćnom klubu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije