Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tulum

Tradicija zove na Tuškanac - Noć vještica u klubu Hollywood!

hollywood
Foto: Promo
1/2
30.10.2014.
u 13:57

Tradicionalno najstrašnija šuma Tuškanac i ovog će petka, 31. listopada od 23 sata utjeloviti najstrašniji Halloween party u Zagrebu. Adresa Tuškanac 1 već je preko 11 godina mjesto najpopularnijeg Halloween partyja u gradu, koji se održavao u legendarnom Hemingway baru.

Novi klub na istoj adresi imena "Hollywood Vanity club" unio je velik dašak svježine u noćni život srca Zagreba, a jeza prestrašne tuškanske šume nalaže da će i dalje jedan od najpopularnijih Halloween partyja u gradu ostati na Tuškancu.

Inspiriran tematikom horor parodija "Scary movie", uz jedinstvenu i kreativnu klupsku scenografiju upotpunjenu vrhunskom kostimografijom, za sve posjetitelje organizirane su vrijedne nagrade za tri najoriginalnija izdanja.

Za zastrašujući muzički ambijent do ranih jutarnjih sati pobrinut će se također kostimirani resident DJ-i (Joe 2 Shine, Dexter, Don Tom).

Za više informacija i rezervacije kontaktirajte club@hollywood.hr ili 098 616 369.

Foto: Promo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije