Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DARUJEMO ULAZNICE

THE Reflex po prvi puta u Zagrebu

DJ Reflex
Foto: PR FOTO
1/4
27.04.2015.
u 12:36

BRUGAL presents Voi'sa Warm Up w. THE REFLEX; Darujemo ulaznice na Facebook aplikaciji Vecernji.hr vas vodi na evente!

Kako najbolje dočekati Praznik rada nego na dobrom tulumu. A gdje ići na dobar tulum nego u zagrebački klub Pepermint koji opet nudi pravu glazbenu poslasticu - gostovanje DJ Reflexa u sklopu zagrijavanja za Voi'Su, ljetni glazbeni festival na otoku Braču.

DJ Reflex, pravog imena Nicolas Laugier, trenutno je jedan od najoriginalnijih i najproduktivnijih svjetskih DJ-eva i producenata, koji je na sebe skrenuo pažnju nešto drukčijim remiksiranjem klasika, od Stevieja Wondera i Nine Simone pa do Queena i Michaela Jacksona (poslušajte samo kako u njegovoj verziji zvuči Jacksonova “Rock With You”, bit će vam jasnije što vas čeka u Pepermintu).

Njegov stil je zapravo prilično jednostavan ali učinkovit - koristi originalne materijale kojima daje “dancefloor friendly makeover” u stilu ranih sedamdesetih, bez previše kompliciranja pušta da pjesme “dišu”, baš kako su to radili legendarni glazbeni producenti tog razdoblja, primjerice Walter Gibbons ili Larry Levine.

Rezultat je Reflexov soulfunkdisco program ReVision na kojem ovaj Francuz s londonskom adresom predstavlja svoje verzije kultnih hitova čiji su fanovi i poznati glazbenici poput Nilea Rodgersa, Kida Creolea, Jazzyja Jeffa… A kako to sve zvuči uživo, provjerite 30. travnja u Pepermintu, gdje će DJ Reflex pokazati kako njegove “glazbene revizije” funkcioniraju na plesnom podiju.

Pepermint, Ilica 24, četvrtak 30.4., od 22h

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije