Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trenutak se bliži

Sve je spremno za najiščekivaniji koncert Rujanfesta

severina
Foto: Promo
1/4
19.09.2014.
u 12:20

Večeras se na Rujanfestu nastupiti Severina, koja je poručila kako jedva čeka da silina njenih emocija izađe pred publiku

Najpopularnija pjevačica regije večeras se sprema za koncert u sklopu ovogodišnjeg Rujanfesta i po prvi put će pred zagrebačkom publikom izvesti najveći ovogodišnji hit Uno momento. Njen bend je sastavljen od najboljih glazbenika uz pojačanje trubača koji će dodatno začiniti večer.

Najavilo se nebrojeno mnogo poznatih osoba koji će zajedno sa Severininim fanovima uživati u koncertu sezone. Severina je jutros na svojoj Facebook stranici objavila fotografiju s kojom je uputila poziv za večerašnji nastup.

- Jedva čekam večeras da ta silina emocija izađe pred mojom publikom. Rujanfest, vežite se polijećemo - napisala je Severina.

Kao i prethodnih godina i ove je godine osiguran besplatan prijevoz za posjetitelje, odnosno besplatni autobusi iz nekoliko Hrvatskih gradova te s nekoliko lokacija iz grada Zagreba. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan do 19:00 sati dok će se nakon 19:00 sati ulaznica naplaćivati 20 kuna. Lokacija pored trgovačkog centra Westgate u prošlosti se pokazala kao odličan prostor za organizaciju ovakvih manifestacija, a uz prihvatljive cijene, odlično organiziran prijevoz te niz pogodnosti za posjetitelje, 7. izdanje Rujanfesta ponovo će postaviti nove standarde i dokazati zašto ga smatraju najboljim događanjem ovakve vrste u regiji.

>>Nikad izazovnija Severina ovako poziva na svoj koncert na Rujanfestu

>>Ne morate ići u Las Vegas: Vjenčati se možete na Rujanfestu!

Ključne riječi

Komentara 1

IH
iron.hide.54966
13:12 19.09.2014.

Ja znam kog uopce nije briga za njezin koncert.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije