Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjajna zabava

Ludi i nezaboravni Studio 54 vratio se u Zagreb!

studio 54
Foto: PR FOTO
1/23
25.05.2015.
u 15:51

U Johannu Francku bila je sjajna atmosfera, a njom se oduševio i veliki broj slučajnih turista koji su se tamo zatekli i partijali

Studio 54 vratio se jači no ikad! Ni veliki pljusak i vjetar nisu mogli spriječiti vraćanje legendarnih tuluma u Zagreb.

U Johannu Francku bila je sjajna atmosfera, a njom se oduševio i veliki broj slučajnih turista koji su se tamo zatekli i partijali.

Uskoro se očekuje novi Studio 54, a organizatori najavljuju još luđi provod. Na Studiju 54 pojavile su se i glumice Sonja Kovač te Marijana Mikulić.

>>Zanosne plesačice užarile atmosferu na velikom partyju Studio 54

>>Atraktivne plesačice u posljednjim pripremama za sutrašnji veliki party

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije