Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon 20 godina!

Sting se vraća u pulsku Arenu!

sting
Foto: Promo
1/3
02.02.2017.
u 11:24

Poznati glazbenik u Pulu stiže 26. srpnja, a ulaznice se u prodaju puštaju 7. veljače. Fanovi kluba Sting.com imat će priliku karte kupiti već 2. veljače

Nakon nedavne objave njegova dugoočekivanog pop-rock albuma 57th & 9th te rasprodanih koncerata u Sjevernoj Americi i Europi, Cherrytree Management, Live Nation te hrvatska tvrtka MPG s najavljuju hrvatski koncert Stinga u jedinstvenoj pulskoj Areni, na jednoj od najljepših koncertnih pozornica, 26. srpnja 2017. godine.

Bit će to jedini koncert ove engleske zvijezde u regiji, a u Pulu se vraća nakon punih 20 godina. Ulaznice za ovaj ekskluzivni događaj u pulskoj Areni kreću u prodaju 7. veljače 2017. u 9.00 sati, u sustavu Eventima (www.eventim.hr), a s obzirom na to da je turneja rasprodana diljem svijeta, može se očekivati kako će i za hrvatski koncert vladati veliki interes.

Samo će najveći obožavatelji, članovi fan kluba Sting.com, imati jedinstvenu priliku kupiti ulaznice u pretprodaji koja kreće u petak, 2. veljače 2017., u 9.00 sati. 

Na turneji 57th & 9th Stingu će se pridružiti tročlani bend uključujući i njegova dugogodišnjeg gitarista Dominica Millera, bubnjara Josha Freesea te gitarista Rufusa Millera.

Stingov dvanaesti solo album 57th & 9th prvi je njegov pop-rock projekt u zadnjih deset godina, a izdavač je A&M/Interscope Records.

Album je krenuo u prodaju 11. studenog 2016. godine te donosi deset pjesama koje predstavljaju Stingovu raznolikost u stilovima glazbe i pisanju tekstova, počevši od hrapavog prvog singla „I Can´t Stop Thinking About You“, do snažnog i slikovitog stila Road Warrior u pjesmi „Petrol Head“ te himničnog singla „50.000“.

Album koji je producirao Martin Kierszenbaum snimljen je u samo nekoliko tjedana sa Stingovim dugogodišnjim suradnicima Dominicom Millerom na gitari i Vinniejem Colaiutom na bubnjevima, ali i bubnjarom Joshom Freeseom (članom bendova Nine Inch Nails, Guns ´n´ Roses), gitaristom Lyleom Workmanom i pratećim vokalima iz benda The Lost Bandoleros iz San Antonia.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije