Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon godinu dana

Stampedo i gosti u Vintage Industrial Baru

stampedo
Foto: Promo
20.11.2014.
u 17:55

Koncert grupe Stampedo i njihovih gostiju čiji sastav čine Mrle iz Leta 3, Surka i Dugi, održat će se 27. studenog

Grupa Stampedo se nakon godinu dana vraća Vintage Industrial Baru, točnije u četvrtak 27. studenog pripremite cipelice za ples i ponesite simsao za humor.

Prije nego što snime cabaretski natrujen album i približe se muzičkom Cabaretu kojeg žive već dugi niz godina, Stampedo sviraju sve i još svašta nova. Na koncert u Vintageu, gosti će im biti nepobjedivi Surka i neobično talentiran Dugi koji (u kombinaciji sa Stankom i Ivankom) čine grupu Simbioza, a sviraju luđačke obrade engleskih govornih područja. I, za slatki kraj, gost neslućenih talenata i prava zvijezda, Damir Martinović Mrle u paru s Ivankom će izvest' "Zadnje riječi" sa svog posljednjeg soundtrackaiz filma "Kauboji" kojeg su upravo ispratili u Hollywood.

Karte u pretprodaji koštaju 30 kuna, potražite ih u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i Vintage Industrial Baru. Na dan koncerta cijena skače na 50 kuna. Početak koncerta predviđen je za 22 sata, a vrata kluba otvaraju se u 20 sati.

>>I. Mazurkijević: Udala bih se ispod konzole “Radio Isus” na Harteri

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije