Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bogati program

Danas na Špancirfestu: Zvonko Bogdan, Pavel i Gustafi

Špancirfest
Foto: VL
1/7
26.08.2016.
u 09:46

Uz već navedene koncerte i cjelodnevni umjetnički program, još danas i sutra traje i radionica Akupunktura grada, čiji je cilj nizom intervencija u javnom prostoru utjecati na kvalitetu života u gradu

Špancirfest polako ulazi u svoju veliku završnicu, a zadnji vikend ovogodišnjeg izdanja varaždinskog festivala kreativnosti započet će danas, koncertom legendarnog Zvonka Bogdana u Vili Bedeković. 

Na Kapucinskom trgu nastupit će i popularni bend Pavel, a Kraljevsku zonu zabavljat će energični i uvijek dobro raspoloženi Gustafi. Sve to najbolja je uvertira u koncerte poznatih glazbenih imena koja posjetitelje očekuju na festivalskim pozornicama u subotu i nedjelju.

Tjedan odličnih humorističnih predstava i stand-up komičara završio je jučerašnjom predstavom Đurologija, poznatog glumca Branka Đurića koji je do suza nasmijao sve posjetitelje Vile Bedeković. 

S druge strane, kraljica romske glazbe Esma Redžepova svojim je maestralnim izvedbama oduševila publiku prepunog Kapucinskog trga, dok je posjetitelje Korza zabavio bend Drvored. Kraljevska zona ugostila je uvijek britku Remi i Elemental čije hitove su uglas pjevali brojni obožavatelji.

Uz već navedene koncerte i cjelodnevni umjetnički program, još danas i sutra traje i radionica Akupunktura grada, čiji je cilj nizom intervencija u javnom prostoru utjecati na kvalitetu života u gradu. 

Namijenjena je studentima i stručnjacima iz raznih područja, a ove godine traži se idejno rješenje za dvije poznate varaždinske lokacije – bunar na Korzu te parcela ispred Studentskog doma. 

U suradnji s Hrvatskom funk akademijom, ovaj vikend će se na Špancirfestu održati dvije glazbene radionice za odrasle. DJ Radionica na rasporedu je u petak, 26. i subotu 27. kolovoza, svaki dan od 10 do 13 sati te od 14 do 17 sati. Radionica scratchanja održat će se u subotu 27. kolovoza od 10 do 13 sati i od 14 do 17 sati. Prijave za radionice su u tijeku.

Kulturno-zabavni ulični program Špancirfesta besplatan je, dok je za koncerte i predstave na pozornici Croatia Osiguranje (Vila Bedeković) i Pan pozornica (Stari grad) potrebno kupiti ulaznicu.

Prijave na radionice te više informacija o programu mogu se pronaći na stranici OVDJE, a ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te na njihovoj službenoj internetskoj stranici kao i na službenoj stranici festivala.

>> Špancirfest, čašu pod nos, miris za uho, osmjeh oko glave – i uživaj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije