Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCERT

Soulfingersi rasplesali zagrebačku publiku!

Soulfingers
Foto: PR FOTO
1/10
27.05.2015.
u 09:09

Nakon dugo vremena Soulfingersi oduševili publiku na koncertu u zagrebačkom klubu Metropolis.

Nakon dugo vremena ne nastupanja pred zagrebačkom publikom grupa Soulfingersi održali koncert 23. svibnja u Metropolis klubu. Rasplesali su Metropolis s njihovim naširoko poznatim plesnim i pjevačkim vještinama što je rijetkost vidjeti na našoj glazbenoj sceni. Osim što su sjajni izvođači, vizualni i energični koncert publiku je ostavio bez teksta jer plesni show i groove je sastavni dio grupe Soulfingersa!

Kao što su i najavili live promociju njihovog singla „ We are the Soulfingers, my friend“ tako su i na početku otvaranje koncerta izveli singl što je oduševilo sve prisutne. 
Njihov singl i promocija je zasjala u punom sjaju što je potvrđeno od reakcija publike tako i glazbene struke. Izveli su i svima nam poznate hitove Jamesa Browna, Arethe Franklin, Blues Brothers, i ostalih velikana svjetske glazbe.  Jedan velika pozitivna energija  koja se može osjetiti kod Denisa i Harisa kao i kod ostalih članova benda je fenomenalna jer  je to ekipa koja u svim aspektima žele ostaviti dobru vibru publici pa i nama u organizacijskom smislu, ističe manager kluba Metropolis, Roko Stanić. 

Pogled na koncert Denisa i Harisa frontmeni grupe Soulfingers:
„Hvala svima što se prisustvovali na našem koncertu i na live promociji našega novog singla što smo iznenađeni reakcijama publike u pozitivi te kako su već znali riječi cijele pjesme. Publika je osjetila naš dobro poznati groove što smo iznimno sretni jer našu energiju da prenosimo našoj publici. Nadamo se da ste uživali na koncertu i izvrsnoj organizaciji kluba Metropolis. „

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije