Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZITIVNA LJETNA PJESMA

Lidija Bačić objavila spot za pjesmu 'Glupacho moja'

Lidija Bačić
Foto: Petar Krajačić Vilović
1/5
21.04.2017.
u 13:09

U moru pjesama o alkoholu i preljubima, ova pjesma tako je čista i neobranjiva da mi je bio gušt pjevati je i snimiti ovaj prirodni i ljudski spot, rekla je Lidija

Nakon što je posljednjih dana izazivala obožavatelje fotografijama sa snimanja novog spota, Lidija Bačić danas je konačno objavila spot za pjesmu "Glupacho moja". Glazbu i produkciju potpisuje Raay Music, a autor teksta je Fayo. Spot je režirao Darko Drinovac.

– Htjela sam.pozitivnu pjesmu za ljetne dane koja govori o velikoj ljubavi, o idealnom paru i njihovoj sreći. U moru pjesama o alkoholu i preljubima, ova pjesma je tako čista i neobranjiva da mi je bio gušt pjevati je i snimiti ovaj prirodni i ljudski spot – rekla je Lidija te zahvalila svojim suradnicima.

>>Je li sada pretjerala? Lidija Bačić ovom fotografijom šokirala obožavatelje

Ključne riječi

Komentara 13

DA
Dada24
13:47 21.04.2017.

Lidija snimaj filmove za odrasle. Ostavi se pjevanja.

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
13:45 21.04.2017.

Ova je dobra samo za one stvari

Avatar fidelio
fidelio
14:49 21.04.2017.

Nastavlja se balkanski primitivizam koji žene svrstava u podložnu (ili bolje podloživu) kategoriju. Pozitivna ljetna pjesma koja srozava položaj žena u našem društvu. Možda je jedini gori stih onaj od njezine prijateljice s estrade: "Nemoj stati nikad, ni kad kažem stop."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije