Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
euforija na rujanfestu

Senzualna Severina opet zavodi. Pratio se svaki njen pokret

severina
Foto: Ivan Pavliš i Igor Mulc
1/36
20.09.2014.
u 10:49

Prava euforija nastala je kad je Severina na Rujanfestu zajedno s trubačima otpjevala svoj novi hit 'Uno momento'

Severina je sinoćnjim nastupom na Rujanfestu u Zaprešiću ponovno oduševila sve obožavatelje. Senzualna pjevačica održala je najiščekivaniji koncert ovogodišnjeg Rujanfesta, a publika je pozorno pratila svaki njen pokret.

Prava euforija nastala je kad je Severina zajedno s trubačima otpjevala svoj novi hit 'Uno momento', najslušaniju pjesmu godine, koja na YouTubeu broji preko 21 milijun pregleda.

'Dalmatinku', 'Virujen u te', 'Djevojku sa sela' i brojne druge hitove došli su čuti i mnogi poznati, pa su u publici viđeni Anica Kovač, Lana Banely, Neven Ciganović i drugi.

Nakon nastupa splitske pjevačice svojim brojnim hitovima publiku je zabavljao Saša Matić, s kojim je Severina snimila duet koji bi uskoro trebao ugledati svjetlo dana.

>>Nakon balonera Seve obožavateljima pokazala i seksi guzu

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar AlenkaBratušek
AlenkaBratušek
12:25 20.09.2014.

Hihihihihihihihihihihi..ako je ova žljofra senzualna onda bi htio vidjeti privlačnu ženu!Na sreću imam priliku često je vidjeti uživo i samo se mogu nasmijati na njenu neku ,,ljepotu,,.................žena uživo izgleda kao da ju je sklempao Estetski kirurg početnik!!!!

EV
evropljanin
11:07 20.09.2014.

oh sta izgleda jeftino!

Avatar gecdra
gecdra
12:15 20.09.2014.

Sve više liči na pevaljku a manje na sex bombu. Uništila ju kilometraža.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije