Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bjelovar

Seksi Rada Manojlović razgalila raspjevanu publiku

rada manojlović
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/8
02.05.2015.
u 11:46

Rasplesana i raspjevana Rada ozračje je prenijela i na razgaljenu publiku koja joj je davala podršku do ranih jutarnjih sati

Rada Manojlović, atraktivna srpska estradna zvijezda bila je koncertna poslastica u ponudi discoteke Alcatraz s obzirom da je popularni "zatvor" napunila do posljednjeg mjesta.

Rasplesana i raspjevana Rada ozračje je prenijela i na razgaljenu publiku koja joj je davala podršku do ranih jutarnjih sati.  Izazovna i seksi Rada redajući hitove, uključujući i pokoji hrvatski, uzavrelu je atmosferu održala do samog kraja koncerta.

>> Zelene beretke ne daju nastupati srpskim pjevačima u Sarajevu

Ključne riječi

Komentara 7

MA
masterYoda
12:31 02.05.2015.

Opet vijesti iz regiona. Ne zanima nas Damire! Loši ste, preloši.

VI
virkom
12:47 02.05.2015.

Nije mi jasno koji to bezveznjaci uopće slušaju tu muziku. I nije mi jasno kako se mogu popaliti na takve poskakuše!? Stvarno mi nije jasno. A zašto uopće hrvatske novine o tome izvještavaju još mi je manje jasno!?

DU
Deleted user
14:25 02.05.2015.

Još jedna hrvatska sramota!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije