Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
culture club

U Revelinu druga večer rezidencije Toolroom Recordsa

revelin
Foto: PR FOTO
1/11
03.07.2015.
u 11:25

- Jako sam sretan što je Dubrovnik jedna od tri destinacije u svijetu u kojoj ovog ljeta Toolroom Records ima rezidenciju - rekao je Knight.

Druga večer rezidencije svjetski poznatog Toolroom Recordsa u dubrovački je culture club Revelin dovela domaćina projekta Marka Knighta, sve popularnijeg DJ Doorleya i domaće DJ snage, Zookey, Phiberoptic i Dance electric Philipe.

Publika, među kojom ogromna većina stranih turista, bila je oduševljena, a Mark Knight više I ne pokušava sakriti oduševljenje Revelinom: - Znate, po cijelom svijetu pričam da je ovo najoriginalniji klub na svijetu, smješten u stotinama godina staroj tvrđavi. Jako sam sretan što je Dubrovnik jedna od tri destinacije u svijetu u kojoj ovog ljeta Toolroom Records ima rezidenciju - rekao je Knight.

>>Jedan od najuspješnijih producenata i DJ-a u Culture Clubu Revelin

>>Otvaranje ljetne sezone u Culture Clubu Revelin obećava sjajno ljeto

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije